SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Eheh benim için Banu Alkan kadar kült olmuş bir hadisede ABBA grubudur. Uzun zamandır arada dinleyebileceğim eğlenceli birşeyler aramaktaydım bu albüme denk geldim ve bir yandan dinlerken bir yandan pis pis sırıttığımı farkettim tavsiye ederim eğer ABBA ile uzak yakın ilişkiniz varsa dinleyiniz. Tribute içinde yer alan gruplar/şahıslardan birkaçı şöyle: Morgana Lefay - Voulez Vous Flowing Tears - One of Us Tad Morose - Knowing Me Knowing You ve en bomba olanıda Yngwie J. Malmsteen - Gimme Gimme Gimme valla ne diyim gülmeme engel olamıyorum bir türlü...[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 evet ben de once gulup killaniyodum sonra icimde boyle garip garip tuhaf tuhaf hosuma gitmeye basladi. cok yumusak hic adamin kulagini tirmalamiyor. hicbi erkeksi yani yok. boylece gecenin bilmem kacinda yorgun argin makine basindayken sikinti basmis bir herifin kulak tirmalamasindan daha iyi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar