felixxx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 1,5 Seneden sonra dumbell'lar ile çalışmak ellerimi perişan etti. Nike Eldiven aldım; o şekilde çalıştım, yine aynı sonuç. Dumbell'ımı adidas aldım eh bi derece... Ellerimin içi buruş buruş oldu. Yaşlı insan eline benzedi elim....Acaba bunun bi koruması veya uygun usulü varmı? dumbellla nası çalımalı ki ellerime zarar vermesin? thnx.. :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 büyük ihtimalle zorlandığın zaman fazla sıkıyorsun.1,5 yıldır çalışıyorsan artık konsantrasyon olayını çözmüşsündür demek.Çalışırken sadece çalıştırmak istediğin bölgeye yoğunlaş ve dumbell'ları fazla sıkarak güç sarfiyatından kaçın.Böylece hem ellerin zarar görmez hem de daha verimli çalışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Doğru diosun, avcumu sıkmama gerek yok tabii. Gücü kollarda yoğunlaştırmam gerek dediğin gibi...[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bende yaklasik 4 aydan beri body building yapiyorum ayni sekilde benim ellerimde de nasirlar olustu ve felaket aciyor..bence dumpullari çok siki tutmamalisin bi de eldivenin dandik olsa bile hiç çikartmadan kullan derim... ellerini sicak suya da sokabilirsin antreman bitince...:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nemlendirici koruyucu kremler sur dumbellarla isin bittikten sonra...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben 4 yıl boyunca kürek çektim eldeki nasırları siz bana sorun.Böyle su toplardı sonra antremanda patlar ve üstüne tekrar su toplardı.Patlayan yere bi şey dokununca olan acıyı anlatmama bile gerek yok herharlde.Normalden fazla ağırlık kullanınca olabilir bu.Barı sadece düşmeyecek kadar tutsan yeter.Ekstradan sıkmamaya dikkat edersen eldiven falan gerekmez.Fakat yine de belirli bir nasır oluşumu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: KarafatmaMan, 10 Şubat 2005 21:38 tarihinde demiş ki: nemlendirici koruyucu kremler sur dumbellarla isin bittikten sonra... kesin çözümdür dambıl sorrası.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bazı dumbell'ların kendisinin süngeri oluyor nike'ın bi dumbell'ında görmüştüm mesela öyle bişey düşünebilirsin.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 çok alakasız bişi dicem ama kızmayın ya bu taraftar işaretlerini nası aldınız ben de alabilir miyim:-?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 http://www.paticik.com/forum/unvan.php dan almıştık ama aktif değilmiş şimdi [Bu mesaj forgiver tarafından 01 Haziran 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 teşekkürler..acaba nie aktif diil:-?albüm,lyrics falan da aktif diil.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Benim gibi özel eldiven diktircen kurtulcan nasır dertlerinden. Ama aslında nasır olayıda elde bazen iyi yanları oluo :) Sıcak sıcak çay bardagını tutmak falan mesela benim hatun eller böle kremli falan olunca sevmio. Erkek eli dediğin biraz nasırlı olur dio bilemem valla ama herhalde nasır olayının faydalarıda yok değil...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 dove krem...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Eldıvenden kastınız su motorcu eldıvenıne benzeyen alet dı mı..?[signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Zerokull, 20 Şubat 2005 13:51 tarihinde demiş ki: said: KarafatmaMan, 10 Şubat 2005 21:38 tarihinde demiş ki: nemlendirici koruyucu kremler sur dumbellarla isin bittikten sonra... kesin çözümdür dambıl sorrası. kesinlikle.. [Bu mesaj mutos tarafından 11 Haziran 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nike 24 melyona medium koruma eldiveni[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar