Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dumbell'lar ile çalışmak ellerimi perişan edio...

felixxx

Öne çıkan mesajlar

1,5 Seneden sonra dumbell'lar ile çalışmak ellerimi perişan etti. Nike Eldiven aldım; o şekilde çalıştım, yine aynı sonuç. Dumbell'ımı adidas aldım eh bi derece... Ellerimin içi buruş buruş oldu. Yaşlı insan eline benzedi elim....Acaba bunun bi koruması veya uygun usulü varmı? dumbellla nası çalımalı ki ellerime zarar vermesin? thnx.. :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihtimalle zorlandığın zaman fazla sıkıyorsun.1,5 yıldır çalışıyorsan artık konsantrasyon olayını çözmüşsündür demek.Çalışırken sadece çalıştırmak istediğin bölgeye yoğunlaş ve dumbell'ları fazla sıkarak güç sarfiyatından kaçın.Böylece hem ellerin zarar görmez hem de daha verimli çalışırsın
Sosyal ağlarda paylaş

bende yaklasik 4 aydan beri body building yapiyorum ayni sekilde benim ellerimde de nasirlar olustu ve felaket aciyor..bence dumpullari çok siki tutmamalisin bi de eldivenin dandik olsa bile hiç çikartmadan kullan derim... ellerini sicak suya da sokabilirsin antreman bitince...:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 4 yıl boyunca kürek çektim eldeki nasırları siz bana sorun.Böyle su toplardı sonra antremanda patlar ve üstüne tekrar su toplardı.Patlayan yere bi şey dokununca olan acıyı anlatmama bile gerek yok herharlde.Normalden fazla ağırlık kullanınca olabilir bu.Barı sadece düşmeyecek kadar tutsan yeter.Ekstradan sıkmamaya dikkat edersen eldiven falan gerekmez.Fakat yine de belirli bir nasır oluşumu olur
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Benim gibi özel eldiven diktircen kurtulcan nasır dertlerinden. Ama aslında nasır olayıda elde bazen iyi yanları oluo :) Sıcak sıcak çay bardagını tutmak falan mesela benim hatun eller böle kremli falan olunca sevmio. Erkek eli dediğin biraz nasırlı olur dio bilemem valla ama herhalde nasır olayının faydalarıda yok değil...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
www.gym-world.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zerokull, 20 Şubat 2005 13:51 tarihinde demiş ki:
said:
KarafatmaMan, 10 Şubat 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
nemlendirici koruyucu kremler sur dumbellarla isin bittikten sonra...

kesin çözümdür dambıl sorrası.

kesinlikle..

[Bu mesaj mutos tarafından 11 Haziran 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...