Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sessiz pc

senko

Öne çıkan mesajlar

malum adsl bağladık bilgisayara ama velet çok gürültülü çalışıyor geceleri uyutmuyor beni :P
bir bilgisayarda ses çıkaran aletler nelerdir?
sessiz bir pc yapmak için (en azından uyumamı sağlıyacak bir sessizlikte) ucuz yollu ne alabilrim[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

yok kastırmaya gerek yok. sessiz olsun hafifte soğutsun içersini yeter.
su borularıyla fln uğraşamam zaten patlar matlar heba olur pc[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

fan olarak zalman alacamda
power supply ni fanı da gürültü yapar mı? kasanın içinden öyle sesler geliyorki hangi ses hangi aygıttan çıkıyor kestiremiyorum
bir tane daha fan var kasanın içinde galiba dışarı hava üflüo onu da değiştirmem lazım mı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

temizleyebileceğim kadarını temizledim. zaten içiden çıkanlar toz falan değildi kum+taş gibi bir karışımdı :)
bide ben sakar insanımdır elimi attımmı oralara birşeyleri ya yakar yada bozarım :) kurcalamak istemiom o yüzden fanıda bi bilgisayarcıya taktıram zati[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
senko, 12 Haziran 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
temizleyebileceğim kadarını temizledim. zaten içiden çıkanlar toz falan değildi kum+taş gibi bir karışımdı :)

kumsalda falan mı duruyo kasa??[signature][hline]açımm açç
Msn adresim
karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe yok ama o kadar uzun süredir temizlemiyordum ki içini tozlar toprağa toprakta taşa dönüşmüş :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...