Kraven Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Artık kimse kalamadı gibi geliyor 3-5 kişiyiz sanki ben Hancer 21/Warrior(human) Demirci 23/Scavenger olarak kain deyim ya siz ? tabii bildiklerim dışında kaldıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ben ve arkadaşlarım var [Nosles-Umanel-Zum-Tenai] 4 kişiyiz Bursa tayfası olarak ortak server:Bartz Birde Idaho var oda:Teon -Nosles(SS)-[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bizde kain de,titre ve kendine misali calismalarimizi artirdik :)) mazut ile oynayacam artik,[signature][hline]EsKiYa,lvl24+ elf archer, paragoz lvl 20+ dwarf, MaZuT artisan olcak abisi,at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 4 orda var 4 burda var ortak bi yerde buluşsak mi acep nasıl olur merak ediyorum :D oylama yapalım diyecemde 4 orda 4 burda sonuca varılmaz :D yazı tura öneriyorum :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bartz +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Liis, 25 Şubat 2005 17:18 tarihinde demiş ki: bartz +1 Bu şekilde olmaz bu işler :D 4 vs 4 ayrı kalırız yazı tura zar atmak gibi yontemlerle anca :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oxxomma Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 +1 bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 dun goblin keserken lvl63 bi prophet buff buff verdi ve what is ur main char dedi,bende erica serverinde oynuyordum dedim bu server e yeni geldim benim main char bu dedim, sonrasinda bana neden char i buraya transfer ettirmedin diye sordu ve benim bi kac arkadasim ncsoft ile konustu maillesti falan ve kain serverine transfer ettirdiler charini dedi, yani char transferi olmuyor ama boyle bi kac kisinin serverini degistirmisler, yani demem oluyorki eger isterseniz bi serverde bulusabiliriz charlerimizi kaybetmeden[signature][hline]EsKiYa,lvl24+ elf archer, paragoz lvl 20+ dwarf, MaZuT artisan olcak abisi,at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bende hindemithdeyim bikaç arkadaş ile... Mondeus - Dark Elf Assasin[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 dun Ash in yaptigi bir aciklamayi okudum server transfer olayi geliyormus yakinda ama sanirim mesela +10 katanan varsa onu katana olarak transfer edebileceksn enchantlar falan olmuyo ve char degil sadece adena ve silah vs edebiliyosun[signature][hline]Fmea of Lionna 50 Silver Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AioN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Eğer başka server a geçmek mümkün olursa gelirim. Devianne lvl29 knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 pascha warriorumuda ekle öle kenara atmayın yazıktır :D (atakan)[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey) WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit) hayat kısa doya doya yaşa Hordish manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bayagı kalabalıkmışız. bu gerçekten hoş ama bi serverda toplanalim kainde 7-8 kişiymişiz ama bu işler burda toplanalım falan filanla zor olucak gibi eliyor anket vari bir şey yapmamız gerek.. zaten böyle bir olayolursa gelen arkadaşlarada maddi yardım yapabilecek durumda olmalı gidilen serverda ikamet eden arkadaşlar.... oteki turlu char transferi bekleyecegiz gibi yada kopek oldurenin anlattıgı şekilde birşeyler yapıcagız :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakbey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 herkeze kolay gelsin ben malesef hesapları kapamak suretiyle L2 hayatıma şimdilik noktayı koydum ..... WOW da 3-5 kişi oluruz diye başlamıştık ama server da azınlık değilde önemli bi yüzdeye ulaştık türk oyuncu olarak bildiğim 5 tane Guild var türklerin oluşturduğu herbirinde 15 ile 60 arası oynayan insan var ilk defa bi oyunda en azından başlarken bu şekilde planlı olup server lara dağılmadık aynı server da buluştuk :) yolu düşenleri bekleriz bi çayımızı çorbamızı içmeye :)[signature][hline]Tusoine 36 Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayarsiz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Eski gunler kalmadi artik her server da 3 5 kisi bilemedin 6 7 kisi oynuyo lin2 pek tutmadi cok tan elden cikardik biz[signature][hline]Valkynval LvL 6x Abyss Walker BartzSATiLDi HAJIM 3 AY FALAN OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 k.o yu bırakıp line age e gelmeyı dusunuyordum ko da yolsuzluklar aldı basını yurudu bi cus oldu 250k line age güzel diyorlar nedersiniz k.o dan sonra gidermi yoksa pek farkı yokmu ? biraz fikir verirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dale Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 delihan özel msj'na bak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 La oynayanlardan bende warim. ama romania serverinda :)[signature][hline]Nick :GiftERM Job :Light-ice lvl :56 Server :Ares(Karus) +2/16 Light -Red Eye Staff-:} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyaz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Delihan c2 de iken sorsaydin bu soruyu farketmez derdim ama lineage simdi dahada guzel c3 ile beraber tavsiye ederim gelirsende Bartz a gel orda her turlu insanla karsilasirsin Kain gibi deil..Bartz da adisi serefsizi hirlisi hirsizi botcusu farmercisi hersey var...Sıkılmazsin. Beyaz 50+ BH -Bartz- Shi 60+ SS -Kain- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 efenim teessuf ederim kainin nesi varmis? :) heryerde ve herzaman pvp var :) hatta bu gece bi gludio ya saldiracaz 2 bin kisiye yakin insan olcak diyorlar,yani daha nolsun 2 bin kisi savas yapiyor gercek gibi ^^[signature][hline]EsKiYa,lvl24+ elf archer, paragoz lvl 20+ dwarf, MaZuT artisan olcak abisi( oldu bile :)lvl7 craft),at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Az kaldı 1 saat fılan kaldı bıtmesını downloadın . sonra yuklıycem ama sole orencı ısı parasız serwerlara gırıcem mecburen ondan soruyorum hangısıne gıreyım dıye cogunluk nerde dedıklerınız c3 fılan paralımı free mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yukledım patch yapıyor bı sıtede yaptırma dıyor ama yapsam mı yapmasam mı ? nerenın clientini yukleyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar