geffen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Başrollerde Nicole Kidman ve Sean Penn. Filmi korsan cd ile izledim iyiki de öyle yapmışım. Senaryo çok sıradan. Finali berbat. Bir iki esaslı sahne var. Collateral'den bile daha az farklı bir film yani. Vakit geçirmeye değer. Eğer Sean Penn veya Nic. Kidman'a özel bir hayranlığınız yoksa gitmeyin.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oldukça sıradan bir senaryo, klişeleri ve geleneksel olanı kutsayan bir sinema anlayışı, gişede başarı getirecek popüler oyuncular ve bir hollywood yapımı. tanıdık değil mi? bağımsız filmlere, avrupa ve uzakdoğunun yaratıcı yönetmenlerine alışkın izleyiciler için oldukça yavan, ancak amerikan sinemasını (tarantino ya da eastwood takipçilerinden bahsetmiyorum, onlar ayrı bir kategoride) genel olarak beğenenleri tatmin edebilecek bir film. kişisel görüş: işe yaramaz. daha güzel filmler var, destek bekleyen o kadar sanatçı ruhlu genç yönetmen var, onların filmlerine gidin onları destekleyin.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 şu filmi izlemek bi nasip olmadı ya[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bence başarılıydı.. aslnda gitme sebebim nicole aşık olmam :D[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar