Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pis çizik

Chemical

Öne çıkan mesajlar

yok indi işte. keşke steril eden sprey vardı bende onu yanımda taşısaydım odamda duruyo eli kesince falan mikrop öldürücü[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

bide şey oldu limbo mu ne onu kazandım benim boyumda okadar geri yatan adam yok pek:) lol. hediye vermediler ama 3 kişi kazandı diye eheh. Yanlız geçilen yükseklik belime mi ne geliyordu:) hala ağrıyo lan sırdım eheh[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

saçmaydı lan o yuvarlan yamuk geç falan artistik şeyler koymuşlar limbo dediğin matrix gibi arkaya yatıcaksın geçiceksin şaane işte.
Yannız bugün bi olaya acaip uyuz oldum.
Bitane yarışmada suda sörf tahtasının üstünde 2 defa ip atlayıp 10 saniye düşmiyen 1 hafta tatil kazanıyordu bir yerde.
Yanlız gördüm kimse yapamıyo. Zaten çok büyük birşey değil sörf tahtası zıpladıkdan sonra iki ayakda aynı anda eşit yerlere inmezse çop diye gidiyorsun ki bunu 2 defa yapıyorsun en az.
İşte baya zorlandı insanlar yapamadı kimse. Sora geldi 9 yaşında bi bebe çıktı boarda küçüüüücük çocuk yanlız denge merkezi falan yok çocuğun okadar hafifki nereye yürürse yürüsün sörfü deviremiyo.
Sora aldı ipi atladı 1 hafta tatil kazandı acaip uyuz oldu insanlar yaş sınırı koymak lazım.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...