HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kaşınıyosa iyi , iyileşiyodur... geçmiş olsun , jet-ski olayına koptum :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 chemical oğlum git doktora hemen,büyük bir komplikasyona sebebiyet vermesin[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yok indi işte. keşke steril eden sprey vardı bende onu yanımda taşısaydım odamda duruyo eli kesince falan mikrop öldürücü[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bide şey oldu limbo mu ne onu kazandım benim boyumda okadar geri yatan adam yok pek:) lol. hediye vermediler ama 3 kişi kazandı diye eheh. Yanlız geçilen yükseklik belime mi ne geliyordu:) hala ağrıyo lan sırdım eheh[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Chicken limbomu ne vardı kücükken oynardım lol[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 saçmaydı lan o yuvarlan yamuk geç falan artistik şeyler koymuşlar limbo dediğin matrix gibi arkaya yatıcaksın geçiceksin şaane işte. Yannız bugün bi olaya acaip uyuz oldum. Bitane yarışmada suda sörf tahtasının üstünde 2 defa ip atlayıp 10 saniye düşmiyen 1 hafta tatil kazanıyordu bir yerde. Yanlız gördüm kimse yapamıyo. Zaten çok büyük birşey değil sörf tahtası zıpladıkdan sonra iki ayakda aynı anda eşit yerlere inmezse çop diye gidiyorsun ki bunu 2 defa yapıyorsun en az. İşte baya zorlandı insanlar yapamadı kimse. Sora geldi 9 yaşında bi bebe çıktı boarda küçüüüücük çocuk yanlız denge merkezi falan yok çocuğun okadar hafifki nereye yürürse yürüsün sörfü deviremiyo. Sora aldı ipi atladı 1 hafta tatil kazandı acaip uyuz oldu insanlar yaş sınırı koymak lazım.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 dikkat et artık ya. yok parmak yarılması yok benzin sıcraması yok patlamalar falan bu gidişe 20 yaşında acayip bişi olcan pişman olcan[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 gecmıs olsun[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 direk doktora yada eczaneye gıt san ılaç versın en geç 3-4 gunde hallederler...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar