Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pis çizik

Chemical

Öne çıkan mesajlar

antalyada kumda yürürken nası yaptıysam taş ile ayak parmağını çizmişim. Farketmemişimde sora sabah bi kalktım anaam parmak davul gibi şişmiş. çok fena iltaap yapmış. Basamıyosun üstüne bırak ayakkabı giymeyi. Sürekli iltaap akıyor çok pis bir durum.
Ne ile geçer ya böyle iltaaplı yaralar. Antibiyotikli bi krem mi lazım naapsam.

"lan geldin okadar tatile gitmişin bi bumu geldi başına" dicek şimdi biri yok bide havalı tüfek atışında 15kişiyi geçtim şampanya verdiler:P.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan

[Bu mesaj Chemical tarafından 12 Haziran 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

doktora git yarsın orayı aksın iltaap aklın başına gelsin cıbıl ayakla kumda yürümemeyi öğrenirsin.
NIAHAHA.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

gecmis olsun canım, olur böyle seyler, bende bir keresinde tatile gittigimde, gece sarhos sarhos bir clubtan cıkmıstım, sonra hotele giderken, yanımdaki kuzenin gazıyla breakdance yapmaya calısmam ile yere yapısmam bir olmustu, dirsegime kocaman sivri bir taş girmişti, hastaneye gidip dikiş falan atilmisti bloeh..[signature][hline][code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

evi havaya uçurma tehlikesi içeren şeyler yapıyosun kendine zarar vermiyosun, ama kumda yürürken ayaanı parçalayabiliyosun. bu da senin lanetin olsa gerek =P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

valla inmezse gidicem doktora inik gibi şimdi:) kaşınmasa bide lan.

ehah tehlikeli şeyler dediniz. go-cart aklıma geldi. şasisi kaldı bitek bide birkaç küçük detay devamını ayarladım:D[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

Yok pek antibiyotik alerjim. benim alerjilerim genelde gerekli şeylere olur. lens gibi dikiş gibi en uyuz konulara alerji çıkarıyorum ben:P.

Bide jet-ski ye bindik tek başına bindirmiyolar işte birisine çarparım sorumluluk yükliyemedikleri için:P Zorla babamla bindim. Babam arkada ben gaza bastığım an bağırmaya başladı zaten "yavaş laaaaan yavaaaaaaş" diye ulan 10dk rezil olduk tartartartartar gide gide:) şampanyam nerde lan içiyim ben onu.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural, 12 Haziran 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
ulan insan tatilde kızlarla fln cebelleşir,elleşir,oynaşır fln adamda tık yok,cık cık

said:
ZaugnaKhaldun, 12 Haziran 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
chemical her yerde chemical
[signature][hline]açımm açç
Msn adresim
karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şişik indide çok kaşınıyo lan:) bide hareket ettirince çok kaşıntı tutuyo. uyuz oldum kaşıyamıyorumda.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...