Smulkin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Addon scp size 32mb limitine bu dosya boyutu ekleniyormu? Sabahtan beri sıra beklemekten sinir oldum bekle bekle addon 32mb aşmış oyundan cık hele bi yazısı çıktıkca sinirleniyorum. Bari logout yapsa yok illa oyundan atacak. Scp sizlarını hesaplamanın bir yolu veya programı varmı ? Dipnot:lootlink var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Karakter seçme ekranından sol alttakı "addon" kısmına gır ordan 32MB ı arttır veya 0 yap.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Oha oldum kendime inanmıyorum öyle bir seçenek mi var ben onu blizz belirlemiş öyle sabit sanıyordum yuhh bana. Saol açıklaman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar