sheref Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 herkesin birbirine uçantekme attığı, +18 içit tavsiye edilen bir kadın programı... Farklı Kaydet Farkın olsun :)[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 su ferrariyle beraber aynı topicte acsaydın neyse :P pahuauhahu koptum 2. tekme nasıl biseydi oyle adam bi zıpladı uctular beraber zhuahsd[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life [Bu mesaj CusTodeM tarafından 12 Haziran 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yahu sunucuyu ne ara dövdüler ben anlamadım ehoe sonda sunucuyu götürüyorlardı, ama ben ona kim daldı anlamadım, birden bire kavganın ortasında göründü ehoe[signature][hline]ben BombaciMulayim
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 evet açılmıştı bu hedee hödööö sheref: :((( adminler: :((( :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) [Bu mesaj shapshal tarafından 12 Haziran 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 evet, bi kac ay önce acilmisti .. sanki ocak aylarinda .. neyse o zamanlar izledigimde ,bana sanki biraz rol yapiyolarmis gibi gelmisti...[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 gormüstum bunu....fecii yani ne diyebilirim kii...[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 biz evleniyoruz tarzı yarışma programıydı saki bu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
corridor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Rusya'daki biz evleniyoruz finaliydi galiba. Amcam siyah kusak almıs galiba o ne tekmeydi. Ama iste sen git siyah kusak al, oyle tekme at sonra biz evleniyoruz'a cık. Olmaz ki be kardesim harcama kendini, populer olmanın baska yolları da var yapsaydın bi Bruce Lee civarında bi aksiyon filmi =P
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yuh ne uçtular be[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
geffen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Zauhau düme nama komedi :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Kıza nasıl vurdu ya :( yazık be nasıl dayandıki. Muhabbet tam olarak ne bilen varmı ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<<
Venator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Bi dakika Az once ben bilgisayarımda corridor nicki altında bi mesaj atmısım, ama boyle birinin daha once bu bilgisayara girmis olma ihtimali sıfır yani bi sekilde kalmıs olamaz. Ben de bilmedigim bi sekilde bu nickle giris yapamayacagıma gore noluyo burda?[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kıza vururken midem acıdı fala[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
geffen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Dümen ya. Planlanmış bence hepsi sonunda da sunucu seyircilere bu profosyönel bir show ekibi falan dicektir.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 19. izlememde farkına vardım, tekme yiyen kızın ayaklarında erkek ayakkabısı ve siyah çorap var :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<<
geffen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ki kadın kasılıyor tekmeyi yemeden önce belli pro oldukları.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
h1v Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 o tekmeyi yiyen erkek bişey olmaz :)
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Oha diorum başka bişi demiorum. O tekme neydi bea adamlar delirmiş resmen:D Ama organize bi olaydır heralde
Öne çıkan mesajlar