Quares Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Arkadaslar biraz önce bu sorunu aldım wowu tekrar kurdum[orjinal] ve yine aynı sorun endiselenmeye baslıyorum nasıl cozum bulabiliriz teşekkürler[signature][hline]Başkalarının hatalarını görmeye çalış.Çünkü kendi hatalarını göremeyecek kadar az bir ömrün var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bende de böyle oluo bazen.bağlanıorum bağlanmamış gibi 'unable to connect' diyo.bağlantı yerindeki kullanıcı adını yeniden gir ve yaz.aslında aynı kullanıcı adı ama ben böyle yaptım oldu.[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quares Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 restart attım girdim yok yok surekli aynısı ya yok mu bir cozum cidden yardımınız lazım unable to connect yazıor evet[signature][hline]Başkalarının hatalarını görmeye çalış.Çünkü kendi hatalarını göremeyecek kadar az bir ömrün var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 dediğimi yap.internete bağlanmak için connection bölümünde kullanıcı adını yeniden gir aynısını.ben öle yaptım oldu.[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quares Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hangi internete baglanmak için ? nereye yazım wow loginemi[signature][hline]Başkalarının hatalarını görmeye çalış.Çünkü kendi hatalarını göremeyecek kadar az bir ömrün var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hayır.ya internete bağlandığın menü,bağlan dion bağlanıo hani :) orası.ordaki kullanıcı adını yeniden yaz oraya.[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 12 Haziran 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quares Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oldu cok saol bide upgradeleri yapıcak bunları netten indirebileceim site biliormusunuz varsa paylasırmısınız saolun [Bu mesaj Quares tarafından 12 Haziran 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 tamam önemli deil.www.curse-gaming.com a bi göz atabilirsin.ama sana tavsiyem offical ı indirmen.daha uzun ama daha sağlıklı :)[hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 12 Haziran 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar