Sensible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Şimdi ben her level atladığımda çıkan bütün yeni büyüleri train ediyorum da bir yanlışlık olmasın? Holy Priest - Shadow Priest farkını yaratan nedir? (Ben druidim bu arada. Şimdiye kadar çıkan bütün feral combat/restoration/balance büyülerini train ettim)[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Tabi ki train edeceksin. Talent tree senin güçlendirmek istediğin yönün için. Holy priest shadow priest ikiside priest ikisindede aynı speller var (bir kaç farklı spell var tabi ki) tree sayesinde bir okulda diğer okula göre daha kuvvetli oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 talentlar skilleri güclendirmek üzerine kurulmustur. cok nadir ek skill verirler.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar