Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win2k 'da turkce klayve sorunu.

Albert

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Ulastigim remote makinesinde turkce karakter sorunu yasiyorum ğ harfinde [, ü harfinde ], i harfinde ' , gibi karakterler cikiyor. Bunun bir service pack'i olmali, bu konuda bilginiz varmi, yada turkce klavye destekleyen bir patch falan?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer.
Sentenel Web Page
Sosyal ağlarda paylaş

Start > Settings > Control Panel > Regional and Language Options > Languages

Bu ekranda default seçeneğini tr'ye göre ayarlayacaksın. Eğer tr yoksa ekeleyeceksin falan filan. Hatta ingilizce klavye seçeneğini tamamen kaldır derim. Bu sayede zaman zaman programına göre, kafasına göre değişmez klavye ayarların.

Regional Options ve Advanced bölümlerini de Turkey olarak ayarla.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ula sağa sola bikaç şey yazdım bugün de.... Hiç bi halta yaramıyorum. Kime ne yazdıysam yanlış anlaşıldım, terslendim, hor görüldüm :-p

Son bi çabada daha bulunayım:
Elinde windows cdsi var mı? Dediğim menüden her yeretıklayıp dil desteğini falan yüklemeye çalıştın mı?
Of, neyse susayım (:
İlk yazdıklarım eğer günün birinde bir allahın kulu arama yapacak olursa işe yarayabilir tesellisini alıp yanıma susayım ben en iyisi.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...