Albert Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Merhabalar, Ulastigim remote makinesinde turkce karakter sorunu yasiyorum ğ harfinde [, ü harfinde ], i harfinde ' , gibi karakterler cikiyor. Bunun bir service pack'i olmali, bu konuda bilginiz varmi, yada turkce klavye destekleyen bir patch falan?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Start > Settings > Control Panel > Regional and Language Options > Languages Bu ekranda default seçeneğini tr'ye göre ayarlayacaksın. Eğer tr yoksa ekeleyeceksin falan filan. Hatta ingilizce klavye seçeneğini tamamen kaldır derim. Bu sayede zaman zaman programına göre, kafasına göre değişmez klavye ayarların. Regional Options ve Advanced bölümlerini de Turkey olarak ayarla.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Kendircik onu bende biliyorumda isin kotusu turkce secenegi yok add'de. ondan sordum boyle bir patch varmi diye :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yada sorun service pack yukleyince duzelirmi ki acaba?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Sonradan dil ekleyip kaldırabilmen lazım. Kurulum aşamasında tr eklenmemiştir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 buyuk ihtimal o sekilde, tr service pack yuklersem sorun duzelirmi acaba? bence duzelir sizce?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Valla düzeleceğini sanmıyorum, TR klavye desteklemiyorsa Windows versiyonu İngilizce'dir muhtemelen; Windows İngilizce ise TR Service Pack'i zaten yükleyemezsin..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 evet bende farkina vardim[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bu durumda el altinda bi TR karakter kaynagi (paticik gibi) bulunduruyoruz... gerektiginde c/p yoluyla kullaniyoruz. genelde noktasizlarla idare etmeye calissan?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ula sağa sola bikaç şey yazdım bugün de.... Hiç bi halta yaramıyorum. Kime ne yazdıysam yanlış anlaşıldım, terslendim, hor görüldüm :-p Son bi çabada daha bulunayım: Elinde windows cdsi var mı? Dediğim menüden her yeretıklayıp dil desteğini falan yüklemeye çalıştın mı? Of, neyse susayım (: İlk yazdıklarım eğer günün birinde bir allahın kulu arama yapacak olursa işe yarayabilir tesellisini alıp yanıma susayım ben en iyisi.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar