BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ilerde bount hunter comando jedi felan oluyoruz bunlar bilindik birde sahsen benim pek bilmedigim(comandoyudua burda ogrendim :)) diger classları anlatabilcegimiz bir topic hazırlana bilirmi mesela ben sws veya fence gitcektim jedi olcam diye soradan ogrendim sayenizde ole olunmuyomus sanırım assaintion var bole sw felan yapılabilcek ozel klasslar varmı varsa neler acaba bunları acıklayıp kilit leylim lutfen ben bilsem yapcaktım ama bilmiyorum bilenler herkes digerinin yazmadıgı bir sınıfı anlatsana genel olrak bence cok guzel olur size guveniyorum ;) :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 burda var ama şimdi incelemedim ama cu dan sonraki sisteme göre olması gerek tabi ingilizcen yeterlidir işşallah[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Alakhazaam ne yazik ki buyuk olcude pre-cu kaldi, fakat ozel bir sorun olursa bildigim kadariyla cevap verebilirim ama genel bir dokuman hazirlamak gercekten insani sikabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Allakhazam öldü ağlayanı yok, çünkü artık herkesin yaptığı n00bie questlerinden başka düzgün guide ları yok.. (evet böyle siler atarım :P)[signature][hline]*-=_~ Qaja Tyarr ~_=-* Eclipse PvP Belalısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nasıl olsa artık oyundaki çoğu meslek için gruba girip combata katılmak gerekiyo. bu yüzden mesleklerin nasıl kasılıcağına dair rehber şu an için gerekli görünmüyo. sen ne tür rehber arıyosun biraz daha açıklarsan gerekli görülürse hazırlarız[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya allakhazam daki badge veren questleri(diğer ne varsa onlarında) türkçelerini felan ekleseniz süfer olur hatta sana şarkı bile yazabilirim[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar