Arawn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Madem yeniyim , madem yeni gelenler için selamlama bölümü yapmışlar bende tepe tepe kullanayım değil mi ? :lol: Şaka bi yana herkese Merhaba..............[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Hoşgeldin (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_Balderk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Hoşgeldin Khanum, Buyur geç otur, birazdan arkadaşlarda sana çay getirir. Hazır çayını beklerken biraz aşağıdaki linkleri gez, ortamı tanı :-) Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından Ultima Online (UO), World of Worcraft (WoW), Anarchy Online (AO), Dragon Court (DC), Dark Age of Camelot (DAoC), Eve Online (EVE), Neverwinter Nights (NwN) ve Star Wars Galaxies (SWG) ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Karalama Defteri bölümünde şiir ve yazılar okuyabilir, Komik adlı bölümümüzde komik resimlere ve fıkralara ulaşabilirsin. UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. İyi eğlenceler.......[hline]There is no time for peace No fear No respite THERE IS ONLY WAR !! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Aramıza Hosgeldin *!Caylarrrrrrrrr*[hline]*arkanda* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ho$gelmi$sen :) *elindeki igneyle pis pis siritarak balona dogru gider* :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Harbi ya bu adım altında ki balonlar neyin nesi kafam karıştı :-?[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Khanum, 19 June 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Harbi ya bu adım altında ki balonlar neyin nesi kafam karıştı :-?[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Yeni gelenlere hediye ama ben patlatacam nihahaah *igneyi balona dogru hizla savurur*[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Abi büyük ödül sana çıkmış (: o balonlar o[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: MrMedia, 19 June 2003 17:48 tarihinde demiş ki: Abi büyük ödül sana çıkmış (: o balonlar o[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Muahaha ben buraya bayıldım ya.......[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ben veriyorum kardeşim o balonları. Allah allah çabuk kullan da ver bak yetişmiyo diğer üyelere. Sokaktan toplamıyoruz bunları yaptırtacak parayı.[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Khanum, 19 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: said: MrMedia, 19 June 2003 17:48 tarihinde demiş ki: Abi büyük ödül sana çıkmış (: o balonlar o[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Muahaha ben buraya bayıldım ya.......[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Biz bayariz oole adami :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tearstained Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 kıymetini bil bak balonunun bende de vardı ama bak artık yok :-( kıskandım ya şimdi..:hrr: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 selam hoşgeldin[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 valla hos geldın[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 kar$ila kar$ila bitirememi$siniz walla :D valla ho$geldin , acaip ho$geldin , manyak ho$geldin filam euhauehuasha[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.