LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya şu ogame die bi oyun var ...oynayan varmı yaa... 8. gezegende bi itiifak arıyorum da bilen ve oynayan bide 8. gezegende olan varsa haber versinde pati ittifakı kuralım =))[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 mmo bolumune baksana yanlıs yere actın oynuyo millet[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sercan'cım oynayan çok var da yanlış yere açtın biraz :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya pardon cok ozür diliyorumm ....lütfen taşiyın bu toıpiki...OZUR DİLİYORUUMMM[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yaw nie buraya açtınızki[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 buraya nie açtınız değil niye açtınız? bi sürü var ogame..[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ulan nereye girsem ogame :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya OZUR DİLİYORUUUM TEKRAR YAZMAYIN BİŞİ heyyy silin bu topigi[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar