EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 böyle bi olay vardı bi ara winamp için bi plug-in şarkının infosunu netten indiriyordu bende bi mp3 cd si var içindeki şarkıların hiç birisinin infosu yok track_9, track_5 falan gibi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 cddb.com freedb.org adreslerinden programları bulabilirsin. (bu iki db birbirinden farklı, ve direkt olarak bunlardan yardım alabileceğini zannetmiyorum, ama "bizi kullanan programlar" diye bi bölümleri vardı en son.) bu arada bu olayın mp3lerde olup olmayacağını bilmiyorum. audio cdler için yapılıyo sanırım. çünkü alet "üçüncü şarkısı 2:50 beşinci şarkısı 4:32 olan albümleri ara" mantığıyla buluyo şarkıları.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] [Bu mesaj Zed tarafından 20 June 2003 04:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yok olmadı bu olay[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 O işi Mp3 rip ederken yapabiliyorsun audio grabber ile[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 eger idtag inda album yaziyorsa, media player dinlerken albumun kapgini gosteriyo hakkinda bilgi veriyor, ama senin dediginin olmai, ozellikle hic bir seyi yoksa o sarkinin mp3 lerde cok zor, cunku sesin kalitesi, zunlugu herseyi degisebiliyor.[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar