Etos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 XP'yi baştan yeni bir CD ile kurdum ama artık her açılışında administrator ekranı geliyor, enter'a basıp geçiyorum. aslında büyük bir sorun değil ama sıkıldım her açılışta karşıma gelmesinden. bundan kurtulmamın bir yolu var mı? şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 control panel->User Accounts->Remove my password ya da change my account type falan.. ordan biyerden oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 arkadaşlar benimde şöyle bir sorunum var buna benzer şimdi yönetici acc um hede hödö isimli diyelim farklı bir kullanıcı ile açtığımda hesaplar kısmında hede hödö ismi olmuyor dolayısıyla bende kullanıcılar arasında geçiş yapamıyorum.sorunumu anlayabilen ve çözebilecek biri var mı acaba?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar