Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nasil haziran

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arada Altın Gümüş Eşyalar Bulursam onlarıda Çalayım iyi para ederr

ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allah benim belamı vermesin[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Allahım fıstık yagmuru eyle yarabbiiimmm[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Mesaj tarihi:
Fıstık bana iyi gelir arkadaşlar... e atarsanız yerim... problem değil[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
istanbul hafif serinledi gibin[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
son 2-3 gündür çok bayıcı bi hava var ankarada yağarsa çok ii gelir walla.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Küçükyalı böyle bir değişik havalara girdi şimdi böyle gri bulutlar var ama biri bi laf atsın da yağayım die bakıyorlar[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
Valla izmirde hava gayet.....SICAK!!! İMDAAK KURTARIN BİZÜ!![signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right

Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Mesaj tarihi:
Ode sırbistandan İstanbula bi tur düzenle şu garip askeri sevindir sevgilerle METO[signature][hline]Ne ağLayacaK KaDar GünaHKarım Ne GöKLere ÇıKaBiLecek KaDaR MasuM.
Ne GeÇMişte YaŞaDıKLarımdan HuZurSuzuM Ne ŞuaN YaPTıKLarıMDan Mutlu.

By: Aziz

[Bu mesaj Azap tarafından 12 Haziran 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bodrumdan bildiriyorum.Hava sıcak ama çok da güzel esiyor, gayet güzel yane keşke esmeseydide bi denize girseydik...[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
a.k.a Lykastos
Mesaj tarihi:
ben dün çıplak yattım yani gayet iyi hava. ama nası yattığımı bende hatırlamıyorum o ayrı :lol:[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
  • Yeni Oluştur...