Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nasil haziran

od3on

Öne çıkan mesajlar

Arada Altın Gümüş Eşyalar Bulursam onlarıda Çalayım iyi para ederr

ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allah benim belamı vermesin[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Allahım fıstık yagmuru eyle yarabbiiimmm[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

Fıstık bana iyi gelir arkadaşlar... e atarsanız yerim... problem değil[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Küçükyalı böyle bir değişik havalara girdi şimdi böyle gri bulutlar var ama biri bi laf atsın da yağayım die bakıyorlar[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Ode sırbistandan İstanbula bi tur düzenle şu garip askeri sevindir sevgilerle METO[signature][hline]Ne ağLayacaK KaDar GünaHKarım Ne GöKLere ÇıKaBiLecek KaDaR MasuM.
Ne GeÇMişte YaŞaDıKLarımdan HuZurSuzuM Ne ŞuaN YaPTıKLarıMDan Mutlu.

By: Aziz

[Bu mesaj Azap tarafından 12 Haziran 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...