Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 tipik türk kadınları , bu uygulamadan kaçınır genelde ; gelecek misafirler için kendileri temizlemek isterler. hatta bazı zamanlarda , kadın tutmak ; üşengeçliğin sembolu olarak görüldüğünden toplumca pek sevilmemektedir. tabii , bazı insanlar bu kadınları kötüye kullanıyor.[signature][hline]valandil ownz j0o!don't rely on us to get you high.WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Çok eğleniyoruz biz onunla, lütfen yani. Ayrıca o olmasa kendi pisliğimin içinde boğulurdum herhalde.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Oha Umur oha...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 head says: ablam her zaman gülüyo ben görüyorm burdan head says: ne güzel[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Can Onur Günsur: Ayı herif S e p t i m u S [Sleepyhead]: AHAHAHAHAHAHAHAH Can Onur Günsur: Bizimkide punkci S e p t i m u S [Sleepyhead]: NEDEN OLM Can Onur Günsur: asdafsd S e p t i m u S [Sleepyhead]: SÜPER EĞLENDİK S e p t i m u S [Sleepyhead]: hahahaha[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Praw, en azından sultan ablanın bir karakteri var. Gerçek bir metalci o. Ya sen ? hahaa.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Serdar ! Umur ! Laf kavgasına girişmeyin şimdi içeriden PİPETİMİ VE KAŞAR PEYNİRİMİ almak zorunda kalmiyim..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 nçk nçk nçk... yazık kadına yaa...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kendisi bir limonata doktoru , tencerede inanılmaz limonatalar yapıyor. ayriyetten , elinde tekila şişesiyle mosh yapmak isteyen binlerce insan var , bunu da katmak lazım. ehea[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Dev, 10 Haziran 2005 17:04 tarihinde demiş ki: nçk nçk nçk... yazık kadına yaa... Biz böyle eğleniyoruz, Sultan'ın güldüğü resimden açıkça belli olduğu gibi, onun benimle horon tepmesine yada evden çıkarken arkadamdan nah çekmesine kimse hayır demiyor eheh.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 harbiden enteresansınız...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bizim necla ismail yk cı.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bir ara saçlarına kırmızı balyaj bile yaptırmıştı sultan yani. Az bi saygı duyun. Siz hakan peker dinlerken, o horonmetal dinliyordu.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Lütfen Chiptech isimli arkadaşımızın imzasındakı son linke tıklayın ve resme bakın.. Soldaki uzun saçlı olan İlke sağdaki Umur... Umur ne kadar saf temiz ve zararsız biri gibi değilmi?? Umur tam bir anormaldir ona değen onun gibi olur bunu bilirim..Ama buda fazla olmuş be.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bu başlıkta yazılanların hepsini okudum. ve umur haksız, niye olduğunu gayet iyi biliyor. manitu belasını verecek.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ahahaha süper, içmeye beraber mi gidiosunuz =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 alexi iyidir ya.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 biraz gay ama. ilkeyle çıkıyolar. (umarım acc' h3klemez yine gay.)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 elbette iyidir. bunun için; a)yemek yapmak b)ortalığı toplamak gibi işler için alexi'yi kullanacağım.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hep harrassin silencer.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Aaaah ah keşke bizde de öylesi olsa... Bizdeki her hafta mutlaka en az bir eşyayı kayıplara karıştırır... Çalıyomu? Hayır. Eşya bir iki ay sonra bulunur. Ama bulunana kadar da dumurdan dumura uğranılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Chiptech, 10 Haziran 2005 17:21 tarihinde demiş ki: biraz gay ama. ilkeyle çıkıyolar. (umarım acc' h3klemez yine gay.) hayır 2 side gay değil...gözlerimle gördüm... Ama 2 si 1 kızı paylaşamıyo yani bu kadar söylüyorum... 2si yanda kız ortada bi onu bi bunu öpüyo ben anlamadımki olayı... Geçen hafta bardaki o kız kimdi hakkaten?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 O kız, uhm, bana takıntılı bir eski diyebiliriz. Ancak kız ve ilke sarhoş olunca bunlar birbirlerine saldırdılar. Aynı mekanda iki tane eski kız arkadaş olması güzel birşey değil.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 alexi çok çapkın ya :lol:[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar