OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya bu ares de ki piyasa patlamasının sebebi nedir? chitin lerin 2-3m den 10-12 m ye fırlaması..abyss gem lerin 300k dan 700k lara kadar çıkması...ne bileyim zaten parasız olan adamım ortada kaldı zavallım..sırf bu yüzden sıkılma belirtileri gösterdim..ucuz ve çok sayıda item den oluşmuş merchant görünce ise dupe olabilir diye tırsıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya dupe yapıldı paranın değeri kalmadı dupe bitti artık ucuzlar herşey[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 inşalla ucuzlar..chitinsizlikten çıldıracağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ucuzlarda ne işe yararki rogue chitin her zaman pahalı olur[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 fiyatlar inmeye başladı[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 efet biraz önce beramusta bi arkla konuştum shard +6/60 geçen haftalaarda 600m civarı şimdi 350m civarı[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bir söylentiye göre dupe engellenmiş diyorlar..bilmiyorum valla ama engellenmişse de engellenmemişse de olay bu söylentiyle ve bi çok dupe itemın silinmesiyle ilgili.millet elindeki malları çıkarmaya çalışıor[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 engellendi arklar denemişler 2 saat boyunca olmamış sanırım artık yok belki şansına olmadı bilemiyorum ama engellenmiş olma olasılığı %99 bence[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 zamanında xigde chitin rogue pauldron 2m di areste 17-22m O_o mirage 28m koyunca alan olmazdı [signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares [Bu mesaj rockncoke tarafından 12 Haziran 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 xig item delisi olmuştu hatta bir ss görmüştüm czde orc base'ini insanlar basmış yer halı gibi orc dolu hiçbiri ok'a basmıyor çünki basarlarsa yatacaklat en az bi 20 kişi basmış çoğu sultans clanından ilk gördüm anlamadım yerdekilerin orc olduğunu ana dedim cznin rengi değişmiş yerler noolmuş öle sonra bi bakyım arkada orc kulaler sonra dikkatli baktım hepsi orc!!! bu elemanların bunu yapması için baya iyi itemleri olması lazım o derece aşmıştı[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 benim bahsettiğim 4 ay önceki xig :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 buda o zmnlardan (sultans)[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Get a Life Malak[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 -o ne lan ? :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 şimdi bu malachın en alakasız gereksiz mevzular hakkında topic açmasından kaynaklanan vaziyetine - get a life diyerekten fikir verdim. nickte malach olunca onunla alakalı bi resimle olayı pekiştirmeye çalıştım.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 malach bir sith tir ayrıca topic lerin gerekliliği kişiden kişiye değişir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 o resimle alakamı açıklmanı sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: HasMez, 12 Haziran 2005 03:26 tarihinde demiş ki: şimdi bu malachın en alakasız gereksiz mevzular hakkında topic açmasından kaynaklanan vaziyetine - get a life diyerekten fikir verdim. nickte malach olunca onunla alakalı bi resimle olayı pekiştirmeye çalıştım. süper :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 malak manda yavrusu diil mi allasen[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 malak manda yavrusu..evet...onu bizde biliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ee ozmn ne soruyosun[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yok yane açtığım gerekli ya da sırf eğlencesine olan topicler yüzünden inşallah ters düşmüyoruzdur düşünce mevzusunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben gerekli cevabı vermiştim düşünce konusunda[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ok saygı duyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar