Zopik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Uykusum ve hatayı bir türlü bulamıyorum. En son satır için Parse error: parse error, unexpected $ in /home/sengul/public_html/admin/submit.php on line 86 şeklinde bir hata alıyorum. Göremedim. [code=php] function upload_file($ftname,$fname,$no) { if(is_uploaded_file($ftname)) { move_uploaded_file($fname,"/home/sengul/public_html/img/".$codeno."/".$no.$fname); { } $t1=trim(htmlentities($HTTP_POST_VARS['t1'])); $t2=trim(htmlentities($HTTP_POST_VARS['t2'])); $kodno=trim(htmlentities($HTTP_POST_VARS['kodno'])); $semt=trim(htmlentities($HTTP_POST_VARS['semt'])); $cephe=trim(htmlentities($HTTP_POST_VARS['cephe'])); $alan=trim(htmlentities($HTTP_POST_VARS['alan'])); $binayasi=trim(htmlentities($HTTP_POST_VARS['binayasi'])); $toplamkat=trim(htmlentities($HTTP_POST_VARS['toplamkat'])); $bulundugukat=trim(htmlentities($HTTP_POST_VARS['bulundugukat'])); echo ""; print_r($HTTP_POST_VARS); if (($HTTP_POST_VARS['t1']<0) or ($HTTP_POST_VARS['t1']>1)) { echo "Satılık mı yoksa kiralım mı olduğunuz seçmelisiniz.n"; } elseif ($HTTP_POST_VARS['t2']<0 or $HTTP_POST_VARS['t2']>6) { echo "Yapılması istenen kısmını seçmelisiniz.n"; } elseif (!is_numeric($HTTP_POST_VARS['kodno'])) { echo "Kod numarası tam sayı olmalı.n"; } else { $sorgu="SELECT kodno FROM data WHERE kodno='".$kodno."'"; $sonuc=mysql_query($sorgu) or die(mysql_error); if(mysql_num_rows) { echo "Bu kod numarası ile zaten daha önceden bir kayıt girilmiş.n"; } else { $dir="/home/sengul/public_html/img/".$kodno; if(is_dir($dir)) { echo "Klasör mevcut"; } else { mkdir("/home/sengul/public_html/img/".$kodno,0777) or die("img içinde ".$kodno." oluşturulamadı."); if($_FILES['file1'][size]>0) { upload_file($_FILES['file1']['tmp_name'],$_FILES['file1']['name'],"1_"); } if($_FILES['file2'][size]>0) { upload_file($_FILES['file2']['tmp_name'],$_FILES['file2']['name'],"2_"); } if($_FILES['file3'][size]>0) { upload_file($_FILES['file3']['tmp_name'],$_FILES['file3']['name'],"3_"); } if($_FILES['file4'][size]>0) { upload_file($_FILES['file4']['tmp_name'],$_FILES['file4']['name'],"4_"); } if($_FILES['file5'][size]>0) { upload_file($_FILES['file5']['tmp_name'],$_FILES['file1']['name'],"5_"); } $sorgu="INSERT INTO data VALUES('','".$t1."','".$t2."','".$kodno."','".$semt."','".$odasayisi."','".$cephe."','".$alan."','".$binayasi."','".$toplamyas."','".$bulundugukat."')"; $sonuc=mysql_query($sorgu); if($sonuc) { echo "Bilgiler veritabanına kaydedildi."; } } } } ?> [/code] [Bu mesaj Zopik tarafından 12 Haziran 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 function upload_file($ftname,$fname,$no) { if(is_uploaded_file($ftname)) { move_uploaded_file($fname,"/home/sengul/public_html/img/".$codeno."/".$no.$fname); } <<<<< } sen yukarda kapatmak yerine açmışsın[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 offfffff kafam girsin derleyicilere .. teşekkür ederim arthur. makbule geçti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hmm peki bu neden upload etmez dosyayı ? POST_FILES ile bilgisi ve kendisi çatır çatır gelmekte. [code=php] [file1] => Array ( [name] => 2164-h.jpg [type] => image/jpeg [tmp_name] => /tmp/php82slwc [error] => 0 [size] => 37161 ) [/code] [Bu mesaj Zopik tarafından 12 Haziran 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 copy($_FILES[file1][tmp_name],$hedekklasor.$dosyaad) benim elimdeki bi up scriptinde bole yapmıs [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 12 Haziran 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 upload_file fonksiyonunu yazarken eksik parametre yazmışım gerçi onu düzelttim ama hala aynı. yüklemiyor. move etmiyor yani ve hiç bir hata vermiyor .. birde mkdir derken özellikle 0777 belirmiştim mod u ama inatla 755 olarak yaratıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 move desteklenmiyo olabilir temp çünkü yani[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hm destekliyor biliyorum. scuniverse fln da aynı server üstünde ve onunda upload scriptini ben yazdım.. yine aynı şekilde .. file read/write deniim bari .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 copy i denedin mi ?[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 move daha kolayıma geldiği için yaptım. copy ya da file rw için uzantıyı flnda ayıklamak lazım kasmadım onun için. neyse sorunu buldum bu arada. iki sorun ortaya çıktı. biri chmod. değeri verdiğim halde (heralde direk tırnak içinde verdiğimden) create ederken istediğim gibi yapmıomuş. birde yazdığım fonksiyona değişken aktarımı sırasında bir sorun oluşuyor sanırım. değerleri aktarmıyor bir türlü. fonkiyonu kaldırıp atmam gerekicek ordan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 $theme="default"; /* Declare theme */ function a() /* Function A */ { global $theme; echo $theme; } bas globali :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 dimi :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar