Bugvan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Arkadaşlar bugün avrupa serverlerinde hesap acacam fakat ödeme kısmında ne yazılması gerekiyorsa yazıyorum fakat kartın hükümsüz olduğunu yazıyor halbuki kartım geçerli.biri bana yardımcı olursas cok memnun olurum(kartım master kart) :-? :-? :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bakiye var mı hesabında ??! bence ondandır... bide cart yurtdışında geçerli mi ?![hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 master card mış :) bundan başka bide internetten olabilir...[hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ben birkeresinde kartımın arkasındaki numarayı kullanmıştım. 4 tane 4 haneli rakam ve sonda 3 haneli bir rakam. Sayısız denemeden sonra sondaki 3 haneli rakamın yazılmıyacaını keşfettim. Sen yazıyorsan birde yazmadan dene. Hepsini yazıcak kadar yer var ama sondakini yazmamak gerekiyormuş.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 o arkadaki üç haneli rakama sanırım CCV mi ne öle bişi diolar... zati altında küçükküçük yazıo galiba... neyse konu dışı oldu ama :-)[hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 kredi kartın vakıfbankın kartıysa internet alışverişine açtırman gerekiyor kartını. İnternet için ayrı bir bakiye vermen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar