Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6230 mu k 700i mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaslar benim nokia 6230 telefonum var ve değiştirmek istiyorum. ama tabiki üstüne pek para vermeden. araştırdım o fiyatlara uyan 6230 a yakın sony ericsson k700i var bu telefonu kullanan varmı hiç? tavsiyeniz olurmu ya?
Mesaj tarihi:
ben uzun zamandır kullanıyorum çokta memnunum.Tek dezavantajı sabıt 41 mb hafızası olması.Yalnız analog tuşu bozuldu kullanırken dıkkat edılmesı gerek.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
k700 alma
kullaniyozur arkadaşlarla 3 kişi çok da memnun değiliz.

ha 6230 nası bişi tam bilmiyorum ama k700 şahane bir telefon da değil onu söylemek lazım peşin peşin.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname!
msn => [email protected]
Mesaj tarihi:
K700 için değiştirmeye değmez.
Ben memnunum o ayrı.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
said:
Esh, 10 Haziran 2005 11:41 tarihinde demiş ki:
nokia dan sonra ericsson a gecmek de attan inip e$ege binmeye benziyordur heralde.

said:
sanerixx, 10 Haziran 2005 11:50 tarihinde demiş ki:
daha beter

ahahaha. biraz öyle evet :-)
Mesaj tarihi:
ya ama aslında değiştirme düşüncesi sırf kapaklı istediğimden doğdu. bana en uygun 6260 ı buldum yani özellik bakımından ama o da biraz tuzlu gibi. peki bu istanbulda doğubank ta filan ne kadar bilen varmı 6260?
Mesaj tarihi:
K700i kullanıcı olaraktan memnunum ikisinide kullandım hafıza kartı avantajı var bir tek 6230 un ama k700i daha iyi + sunu demek lazım k700i tahmin edemeyeceğim kadar sağlam cıktı okadar yere vurdum duvara vurdum bişi yok sadece ekrana yumruk attığımda ekran patladı ama halen telefon full calısıyordu :D görüntü eksikti bir tek cok sağlam hafıza olayıda bluetooth la geçiştiriliyor . Birde sunu diim k700i ekranına aman dikkat :D en pahalı ekranlardan biri suan 7610 danda pahalı hiç karsız 80 $ a aldım . Tek sorunu bana göre işletim sistemi olmayısı . Kamerasıda tatmin edici acık alanda sasırtıcı fotolar cekebiliyor .! Tavsiye ederim[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
  • Yeni Oluştur...