gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya arkadaslar benim nokia 6230 telefonum var ve değiştirmek istiyorum. ama tabiki üstüne pek para vermeden. araştırdım o fiyatlara uyan 6230 a yakın sony ericsson k700i var bu telefonu kullanan varmı hiç? tavsiyeniz olurmu ya?
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben uzun zamandır kullanıyorum çokta memnunum.Tek dezavantajı sabıt 41 mb hafızası olması.Yalnız analog tuşu bozuldu kullanırken dıkkat edılmesı gerek.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
arc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 k700 alma kullaniyozur arkadaşlarla 3 kişi çok da memnun değiliz. ha 6230 nası bişi tam bilmiyorum ama k700 şahane bir telefon da değil onu söylemek lazım peşin peşin.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected]
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hımmm. saolun ya. banada en çok tuş takımı bi garip gelmişti zaten. hiç beğenmedim ama illaki değiştirmek istiyorum telimi.
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 K700 için değiştirmeye değmez. Ben memnunum o ayrı.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
arc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 daha beter[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected]
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Esh, 10 Haziran 2005 11:41 tarihinde demiş ki: nokia dan sonra ericsson a gecmek de attan inip e$ege binmeye benziyordur heralde. said: sanerixx, 10 Haziran 2005 11:50 tarihinde demiş ki: daha beter ahahaha. biraz öyle evet :-)
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya ama aslında değiştirme düşüncesi sırf kapaklı istediğimden doğdu. bana en uygun 6260 ı buldum yani özellik bakımından ama o da biraz tuzlu gibi. peki bu istanbulda doğubank ta filan ne kadar bilen varmı 6260?
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 K700i kullanıcı olaraktan memnunum ikisinide kullandım hafıza kartı avantajı var bir tek 6230 un ama k700i daha iyi + sunu demek lazım k700i tahmin edemeyeceğim kadar sağlam cıktı okadar yere vurdum duvara vurdum bişi yok sadece ekrana yumruk attığımda ekran patladı ama halen telefon full calısıyordu :D görüntü eksikti bir tek cok sağlam hafıza olayıda bluetooth la geçiştiriliyor . Birde sunu diim k700i ekranına aman dikkat :D en pahalı ekranlardan biri suan 7610 danda pahalı hiç karsız 80 $ a aldım . Tek sorunu bana göre işletim sistemi olmayısı . Kamerasıda tatmin edici acık alanda sasırtıcı fotolar cekebiliyor .! Tavsiye ederim[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Theron Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kalsın 6230 un =) kafa kafaya değiştirmek istiyosan 6600 al özellikleri daha iyi geliştirebilirsin..[signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz Mailim | [email protected]
Öne çıkan mesajlar