Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hata vermiyor bende bir sorun yok şu anda[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theron Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Arkada$lık sitesinde ; [li]Kız Erkek Seviye Chat bölümü Ki$ilerin foToğrafları Cezbettiren animasyonlar(kalpli falan) Özel mesaj geldiğindeki güzel aşk müzikleri( love story mesela :D) Küçük bi messenger bölümü (arkada$larını o bölüme ekleyebilicekler.. ] daha ne ossun beah...[/li][signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz Mailim | [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: MrBomb, 11 Haziran 2005 19:44 tarihinde demiş ki: hayırlı olsun, üye oldum ben de ama isim hiç uymamış ya, fazla mistik. ana sayfadaki resim de öyle Aslinda sitenin ilk kurulu$undaki amac buydu zaten davetiye ile uye olunan yani tam olarak ne oldugu bilinmeyen gizemli bir site.. Ancak Serdar sonradan davetiye olayini kaldiralim diyince mystic'lik kacti :) Ama ho$ isim, degil mi?..[signature][hline]Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar