acgur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Gözleme neymiş abi çin böreği falan ısmarlamak lazım di mi?[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sadece kızların olması(ben hariç) +hepsinin kuzey kutbuna yakın ülkelerde yaşamaları+çok çok güzel olmaları+çok iyi türkçe yada ingilizce bilmeleri+konuşup çağırdığın zaman gelmeleri iyi olur mesela[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 1- arkapla musik 2- oy verme 3- kendini iyi tanıtabilecegin bir paragram alanı 4- 640x480 e kadar resim ekleyebilme 5- sıkı denetim (resmine britney flm koyan salak tipleri uzaklaştıracak) 6- grup kurma seysi aklıma gelmiyor.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Şöyle güzel kaliteli birşey yapacaksan bence öyle bir sistem kur ki isteyen kendi sitesiyle uğraşsın böyle -yapabilirse- kendi kodlarını eklesin, arka plan müziği, resmi falam koyabilsin, günlük yazsın vs tarzı bişi olsun yani herkeste aynı tarz tek düze sayfa olmasın bi de kızlar abazanlar sarkmasın diye cıbıldak resim koyamıyo isteyen cıbıldak resmini koysun ama ona da şifreyle falam ulaşılsın sın sın...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... ..............Fenerbahçe Cumhuriyeti............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bence Kayıt Olurken Kız Erkek Secimi olmucak herkez istedigiyle muhabbet edicek ve sadece belirgin ozelliklerini yazabilecek rock dinler bla bla. seklinde ondan sonra kendileri arkadaslık kurucak o sekilde abazanlar sokulamaz adam yabancı bir chat kanalında BEN ERKEGIM KIZLAR MESAJ ATIN COK ZENGINIM yazıyor böleleride var[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 her turlu insana hitap etmeli, platinyum gold hebelek gübelek gibi uyelikleri olmamalı herkes eşit olmalı. şimdilik aklıma gelenler bunlar.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ahahah süfer Serdar sonunda delirdi arkadaşlık sitesi işine soyundu...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 eHarmony diye ciddi bir dating sitesi var. Onlarin bole bilmemkac yuz soruluk bir testi var. Eger daha ciddi, daha farkli bi havasi olan site yapiyosaniz belki boyle bi test (bi psikolog veya iliski danismani tipler) hazirlanip koyulabilir, isteyen doldurur, varsa bi algoritmasi veya puanlama sistemi asla asla disariya sizdirilmaz boylece insanlarin yalanciktan guzel gozukmesi mumkun olmaz.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 tabiki parasız olmalı.içerik anlaşılır olmalı. site içinde chat bölümüde olabilir :)[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui [Bu mesaj Thraine_Numeheru tarafından 09 Haziran 2005 09:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 tüm özellikler parasız verilecek zaten, ben bunların hepsini not alıyorum. merak etmeyin.yapabildiklerimizi yapacağız :). Bizim olayımız direk dating değil, arkadaşlık sitesi de olacak. Yani olay direk tanışıp çıkma evlenme üzerine kurulmamış. Evet arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim, diğer önerilerinizi de bekliyorum.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Prawler beni oraya yetkili yap yeminlen sanal disco ya da club ortamına çevirmezsem neyim.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Prawler, 09 Haziran 2005 10:00 tarihinde demiş ki: Bizim olayımız direk dating değil, arkadaşlık sitesi de olacak.. yalana bak :][signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 arkadaşlık sitesinde kızlar olmalı[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence arkadaşlık sitesi 2 kısımdan oluşmalı erkekler için özel, kadınlar için özel... erkek ve kadınlar kendı aralarındada muhabbet etmelı ozel konuları tactikleri ve pozisyonları... Öhöm öhöm...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 erkek ve kadın diye ayırmak yanlış bence[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 aklıma bişi daha geldi. tarayıcı yani expolrer uzerinde çalışan chat odalarında (irc benzeri) olursa hem kişiler surekli sayfada kalır, hemde daha fazla ilgide çekebilir sayfa.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 chat olayının inanılmaz BW yiyeceğini düşünüyorum :) Evet başka önerisi olan :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kurdu zaten siteyi bana invite da göndermiş kereta birkere sahibi abazan olmucak her üye kıza asılmaya kalkmayacak[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Hayırlı olsun.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 uye olan kişilerin infoları denetlenmeli bence saçma sapan seyler yazan, sırf ortama bakmak için gelen kişiler bu şekilde engelenmiş olur. siteye üye için admin yada sorumlu kişilerin o üyeye onay vermesi gerekmeli. belki zor bi iş olur bir suru kişiyi kontrol etmek, onaylama ama guzel bir ortam oluşmasına yardımcı olur. ayrıca siteye ilk girildiğinde bir kaç kız, erkek resmi konulup hehe bakın bizim sitemizde boyle hatunlar, boyle elemanlar var denilerek teşhirci bir tutum sergilenmemeli. üye olmayanlar sitede arama yapma fln durumundan mahrum olmalı. çok katı kurallar bunlar belki ama insanlar kendi bilgilerinin site tarafından ciddi bir şekilde korunulduğunu farketmeleri diğer ark. sitelerinden farklı olmasını sağlar bu sitenin.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 walla üye olmayanlar hiçbişi göremiyor zaten :) Testteyiz şu anda geliştireceğiz Merak edenler burdan buyursun[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Saklı sokak pek alakasız bir isim olmuş. Yoksa Zürefa Sokak gibi bir anlamı mı var? O_o[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence güzel bir isim. yani saklisokak.com Saklisokakta 13765 kişi oturuyor, bunlardan 765 i şu anda sokakta dolaşıyor falan tarzı bişi güzel bi olay yani :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glahad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 güzel isim güzel düşünceler tebrikler.inşallah siberalem gibi tutulan bir site olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Prawler, 09 Haziran 2005 21:44 tarihinde demiş ki: bence güzel bir isim. yani saklisokak.com Saklisokakta 13765 kişi oturuyor, bunlardan 765 i şu anda sokakta dolaşıyor falan tarzı bişi güzel bi olay yani :) O kadar kalabalık bir sokak nasıl saklı oluyor? Pek bir mistik olmuş :)[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar