Elandra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ya zaten bir de söyle bir gercek var, hadi diyelim kotayi 1 gb gectin. +10 milyon vericeksin yani 6 gb a oyun ulasma hayvanligini göstersen bile. Ara sira assa bile, abarti bir rakam degil.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kotayı aştıktan sonraki her mb=1 kuruş...ama hiç aşmadım bugüne kadar ilk ay full wow oynamama rağmen 3gblik kotamı aşmadı kesinlikle o konuda endişe etmeye gerek yok rahatlıkla oynanır kotalı motalı :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar