Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sagolun arkadaslar[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 buuarad 2. charları 60 olduunuzda mutlaka açın. arada bir girip restetlerini bitirin yeter. öle fazla kasmanıza gerek yok ama ilerde acc satarken yararı olur hemde arada bir sıkılırsanız deişiklik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: CrayTotem, 10 Haziran 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Dediğim gibi lvl 60 druidim var ve hemen 3-5 apartman yukarda oturan arkadaşımdada lvl 60 warlock var... Oda kabul ediyo druid daha iyi çünkü Warlock oynaması gerçekten zor + instance lerde en son aranan karakter oysa druid healerda olabildiği için ilk aranan karakter. gelen yenilikler le warlock tam olmasada guzel bi seviyeye geldi..ii bi talent ayarlarsan cok abarti dmg ver verebiliyosun..druid healer olarak grupta is yapiyo ama warlock un gruptaki katkisini yok saymak cahilliktir :) imp i nin bloodpack i fireshield ve warlock un hattigi dot lar ile cok yardimi oluyo hatta uzun surelerde mage den daha cok dmg veriyo..korunacak bi buyusu yok fear cok yetersiz kaliyo bu bi gercek ama acayip bir health i oluyo bu health i heal pot lar ile destekleyince en az bi warrior kadar dayaniyosun herkes druid demis ama birazda warlock un + larini gorun artik playerlarin da soul shard vermesi falan warlock a gelen buyuk yeniliklerden birisi..simdi warlock un + lari health i cok fazla..verdigi dmg ler cok fazla o kadar dot atinca bi sekilde shadow trance a gectiginden instant shadowbolt atiyosun cogu savasta..en iyi yavaslatma buyusune sahip ii ce gelistirirseniz %90 speed reduce(galba) oluyo bu da resmen adami uzer yani :) warlock gucsuz degil sadece oynayanlarin cogu ki bu durum rogue da da var adi icin oynuyolar..gercek bi warlock un neler yapabildigini ben gordum size de en kisa zaman da gormenizi tavsiye ederim(bi sekilde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bende baslıycam bu hafta kesinlikle druid acacam oyunun en iyi karakterlerinden biri yani...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 butun bu tartismalarin disinda druid oynayan adamlar hakkaten hissederek oynuyorlar karakterlerini . yolda giderken durduk yere onune gelene buff atan bir adam %90 druid tir . ben priestim , druidlerden gordugum bu gelenegi aynen devam ettiriyorum . onume gelene power word : fortitue ben seviyorum druid oynayanlari ^^[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Way, 11 Haziran 2005 01:25 tarihinde demiş ki: said: CrayTotem, 10 Haziran 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Dediğim gibi lvl 60 druidim var ve hemen 3-5 apartman yukarda oturan arkadaşımdada lvl 60 warlock var... Oda kabul ediyo druid daha iyi çünkü Warlock oynaması gerçekten zor + instance lerde en son aranan karakter oysa druid healerda olabildiği için ilk aranan karakter. gelen yenilikler le warlock tam olmasada guzel bi seviyeye geldi..ii bi talent ayarlarsan cok abarti dmg ver verebiliyosun..druid healer olarak grupta is yapiyo ama warlock un gruptaki katkisini yok saymak cahilliktir :) imp i nin bloodpack i fireshield ve warlock un hattigi dot lar ile cok yardimi oluyo hatta uzun surelerde mage den daha cok dmg veriyo..korunacak bi buyusu yok fear cok yetersiz kaliyo bu bi gercek ama acayip bir health i oluyo bu health i heal pot lar ile destekleyince en az bi warrior kadar dayaniyosun herkes druid demis ama birazda warlock un + larini gorun artik playerlarin da soul shard vermesi falan warlock a gelen buyuk yeniliklerden birisi..simdi warlock un + lari health i cok fazla..verdigi dmg ler cok fazla o kadar dot atinca bi sekilde shadow trance a gectiginden instant shadowbolt atiyosun cogu savasta..en iyi yavaslatma buyusune sahip ii ce gelistirirseniz %90 speed reduce(galba) oluyo bu da resmen adami uzer yani :) warlock gucsuz degil sadece oynayanlarin cogu ki bu durum rogue da da var adi icin oynuyolar..gercek bi warlock un neler yapabildigini ben gordum size de en kisa zaman da gormenizi tavsiye ederim(bi sekilde) valla yanıma warlock almadan gitmeyeceğim iki yer vardır biri molten core biri de DM west abi o banish ne klas bir büyü :) healthstone lar soulstonelar vs onları dahil etmiyorum, bayaa severim warlock yoldaşı [Bu mesaj neverhood2 tarafından 11 Haziran 2005 07:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: huun, 11 Haziran 2005 01:35 tarihinde demiş ki: butun bu tartismalarin disinda druid oynayan adamlar hakkaten hissederek oynuyorlar karakterlerini . yolda giderken durduk yere onune gelene buff atan bir adam %90 druid tir . ben priestim , druidlerden gordugum bu gelenegi aynen devam ettiriyorum . onume gelene power word : fortitue ben seviyorum druid oynayanlari ^^ ewet bu ilginç bi olay cidden :) bende druidim ve binek üstünde giderken buff sız birini görünce inip bufflıyıp yoluma öyle devam ediyorum içimden nedense buff atmak geliyo :) selam gibi bişi oldu sanki :) ilk horde shaman olarak başlamıştım lvl 22de silip alli. druid oldum ve şimdi iyiki druid açmışım diyorum cidden çok keyifli bi class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: mrtolga, 11 Haziran 2005 11:43 tarihinde demiş ki: said: huun, 11 Haziran 2005 01:35 tarihinde demiş ki: butun bu tartismalarin disinda druid oynayan adamlar hakkaten hissederek oynuyorlar karakterlerini . yolda giderken durduk yere onune gelene buff atan bir adam %90 druid tir . ben priestim , druidlerden gordugum bu gelenegi aynen devam ettiriyorum . onume gelene power word : fortitue ben seviyorum druid oynayanlari ^^ ewet bu ilginç bi olay cidden :) bende druidim ve binek üstünde giderken buff sız birini görünce inip bufflıyıp yoluma öyle devam ediyorum içimden nedense buff atmak geliyo :) selam gibi bişi oldu sanki :) ilk horde shaman olarak başlamıştım lvl 22de silip alli. druid oldum ve şimdi iyiki druid açmışım diyorum cidden çok keyifli bi class. valla bende bi tane makro yazdım, milletin levelına uygun motwu dayıyor, direk yolda gelene geçene buff veriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Mad_Wolf, 10 Haziran 2005 12:38 tarihinde demiş ki: Beyler level 56 shaman im var simdi 60a 4 kala 2. karakter i dusunmeye basladim su an druid in ustunde duruyorum once rogue dusundum sonra warlock ama trincetlardan sorna warlock zor gibi gozukuyor fear falan yuzunden ama ... sizce druid nasildir dusuncelerinizi alabilir miyim lutfen ben ayni hatayi 59 da yaptim 1 ay sonra karakteri 60 yapinca unuttum alt falan eheh yapmayin oyle seyler =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenwe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Druidle oynarken hiç sıkılmazsınız talent build için para ayırırsanız ins takılıp rest drd bg de takılıp balance yada feral olabilirsiniz ama şunu söylemeliyimki GM Topuk bir karekter istiyorsanız Drd 1 numaradır havada suda karada kimse yakalayamaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Druid'in en eksi yonu en güçlü modu olan bear form'da hantal olması ve genelde int üzerine kuruldugunuz için saldiri yönünün biraz eksik kalmasi.Ama iddia ederim her sinifi itina ile pataklayabilirsiniz çünkü oyundaki en farkli stratejileri kurabilen sinif.Birde Rebirth'ü 10dk ya yada 5 dk'ya düşürsede beni feth etse blizzard :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 abi rebirthün olayı priest-pala gibi dakikada 390258 adam reslemek değil, savaşın ortasında (hpsine göre değişir) yarı hp/mana ile savaşa döndürmektir.diğer hiçbir class sizin (bizim) gibi savaşta resleyemez.kaç kere zul'farrak merdivenlerde grubu wipetan kurtardım rebirth ile...druidlere benden tavsiye, sakın olaki kavgadan SONRA ölen adamları reslemek için rebirth kullanmayın, grubunuzda pala/priest varsa bırakın onlar yapsın bu işi, yoksada reslemeyin kendi gelsin.boşuna 30dk süreli büyüyü ziyan etmeyin savaşa saklayın...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar