nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya arkadaslar biri bana su uzayda nasl bi starship kullanabiliriz anlatabilir mi? bnde bi yatch war ama kullanamıorm, bugn gruptakiler hadi lok a dediler atladılar gittiler, bn de yapiim dedim ama agzım acık bakakaldım arkalarından.. su işin püf noktalarını anlatabilir misiniz lutfn?[signature][hline]Othmobast Orz'wase Master Brawler, Teras kasi master, novive fencer&pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bi kere kashyyyk haric nereye gidersen git kolaylik icin "Travel" komutunu kullan, normal shuttle'la gidermi$ gibi gidersin ama ne para odersin ne de terminal-abik robot arasi ko$arsin. Ha yok uzayin da keyfini cikartayim dersen uzaya gider H tu$u ile hyperspace ekranini cikartirsin, sonra istediin yeri seicp hyperspace dersin, vardiginda POI lerden istediğin space stationu secip gidersin... Yatch kullanirken onemli bir diger tu$ da B, booster yani, bir sure icin daha hizli gitmeye yarar, ozellikle senin gemin gibi yava$ gemilerde arada kullanarak bayma seviyesini azaltabilirsin... Sana tavsiyem uzay sava$ina ba$laman, yoksa jtlnin cok bir anlami yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Nette jtl aimbotlari dolaşıyo, çek bi tane al düşman gemileri aşşa.. hafta olmaz master pilot olursun benden sölemesi..[signature][hline]*-=_~ Qaja Tyarr ~_=-* Eclipse PvP Belalısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 iyiymiş :) nerden buluruz bu aim bot u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar