xieon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 tek kelimeyle yanlis anlamissiniz bana gore cunku bu olaydan sonra respec kalkiyor yani ona gore davranin ornegin jediler sacma sapan 200klik kutulari alip respecle ihttiyaclarina gore yapiyorlar sakin oyle birakmayin demek istiyor son kez yapin duzeltin herseyi sonra surrender etmek zorunda kalirsiniz exp.ler bosuna gider manasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 arap saçına döndü :P[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Gwindon, 09 Haziran 2005 16:42 tarihinde demiş ki: arap saçına döndü :P bi tek senin icin arapsaci[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: draedan, 09 Haziran 2005 17:15 tarihinde demiş ki: said: Gwindon, 09 Haziran 2005 16:42 tarihinde demiş ki: arap saçına döndü :P bi tek senin icin arapsaci adam espiri yapmis ne gaz oldun hemen :P[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: xieon, 09 Haziran 2005 16:29 tarihinde demiş ki: tek kelimeyle yanlis anlamissiniz bana gore cunku bu olaydan sonra respec kalkiyor yani ona gore davranin ornegin jediler sacma sapan 200klik kutulari alip respecle ihttiyaclarina gore yapiyorlar sakin oyle birakmayin demek istiyor son kez yapin duzeltin herseyi sonra surrender etmek zorunda kalirsiniz exp.ler bosuna gider manasinda yahu respec zaten bitmişti fakat respec bitmeden önce insanlara son 1 kez olsun uyarı mesajıyla bakın bu son respeciniz diye bir hak verilecekti. Fakat bu hakkı vermediler itiraz edildi , onlarda son hakkınızı veriyoruz işte dediler verdiler.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 iste onu demeye getiriyorum bende yani surrender sistemi hala olacak bu olay sadece respec icindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Arkansis, 09 Haziran 2005 19:48 tarihinde demiş ki: said: xieon, 09 Haziran 2005 16:29 tarihinde demiş ki: tek kelimeyle yanlis anlamissiniz bana gore cunku bu olaydan sonra respec kalkiyor yani ona gore davranin ornegin jediler sacma sapan 200klik kutulari alip respecle ihttiyaclarina gore yapiyorlar sakin oyle birakmayin demek istiyor son kez yapin duzeltin herseyi sonra surrender etmek zorunda kalirsiniz exp.ler bosuna gider manasinda yahu respec zaten bitmişti fakat respec bitmeden önce insanlara son 1 kez olsun uyarı mesajıyla bakın bu son respeciniz diye bir hak verilecekti. Fakat bu hakkı vermediler itiraz edildi , onlarda son hakkınızı veriyoruz işte dediler verdiler. ayrica o hak verildi ama öyle aptal biryerde yaziyorduki kimse göremedi hani oyuna girince küçük bir ekran cikiyor ya onun sag üstünde yaziyormus megersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 işte o dediğin olay olmadı bazı kişilerde. BU son şans diye kocaman yazı çıkacak dediler. Küçççcük yazıyı göremedi bazıları. Pek çoğundada çıkmadı. Bende çıkmadı şahsen , hiç gelmedi öyle birşey.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yok ekrana cikan bir yazi degil su girince respecle ilgli yes later never seceneklerininmi oldugu kutuda yaziyormus oyle duydum ben sahsen dikkat etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: xieon, 11 Haziran 2005 22:27 tarihinde demiş ki: yok ekrana cikan bir yazi degil su girince respecle ilgli yes later never seceneklerininmi oldugu kutuda yaziyormus oyle duydum ben sahsen dikkat etmedim işte o son çıkaracağız 1 kere herkez esas template ine geçsin dediler o zaman çıkmadı o kutunun kendisi bile gelmedi.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar