Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

surrender kalk"MI"yor (template?)

Gwindon

Öne çıkan mesajlar

tek kelimeyle yanlis anlamissiniz bana gore cunku bu olaydan sonra respec kalkiyor yani ona gore davranin ornegin jediler sacma sapan 200klik kutulari alip respecle ihttiyaclarina gore yapiyorlar sakin oyle birakmayin demek istiyor son kez yapin duzeltin herseyi sonra surrender etmek zorunda kalirsiniz exp.ler bosuna gider manasinda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
draedan, 09 Haziran 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
said:
Gwindon, 09 Haziran 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
arap saçına döndü :P

bi tek senin icin arapsaci

adam espiri yapmis ne gaz oldun hemen :P[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xieon, 09 Haziran 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
tek kelimeyle yanlis anlamissiniz bana gore cunku bu olaydan sonra respec kalkiyor yani ona gore davranin ornegin jediler sacma sapan 200klik kutulari alip respecle ihttiyaclarina gore yapiyorlar sakin oyle birakmayin demek istiyor son kez yapin duzeltin herseyi sonra surrender etmek zorunda kalirsiniz exp.ler bosuna gider manasinda

yahu
respec zaten bitmişti
fakat respec bitmeden önce insanlara son 1 kez olsun uyarı mesajıyla bakın bu son respeciniz diye bir hak verilecekti.

Fakat bu hakkı vermediler
itiraz edildi , onlarda son hakkınızı veriyoruz işte dediler verdiler.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 09 Haziran 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
said:
xieon, 09 Haziran 2005 16:29 tarihinde demiş ki:

yahu
respec zaten bitmişti
fakat respec bitmeden önce insanlara son 1 kez olsun uyarı mesajıyla bakın bu son respeciniz diye bir hak verilecekti.

Fakat bu hakkı vermediler
itiraz edildi , onlarda son hakkınızı veriyoruz işte dediler verdiler.

ayrica o hak verildi ama öyle aptal biryerde yaziyorduki kimse göremedi hani oyuna girince küçük bir ekran cikiyor ya onun sag üstünde yaziyormus megersem
Sosyal ağlarda paylaş

işte o dediğin olay olmadı bazı kişilerde.
BU son şans diye kocaman yazı çıkacak dediler.
Küçççcük yazıyı göremedi bazıları. Pek çoğundada çıkmadı.

Bende çıkmadı şahsen , hiç gelmedi öyle birşey.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xieon, 11 Haziran 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
yok ekrana cikan bir yazi degil su girince respecle ilgli
yes later never seceneklerininmi oldugu kutuda yaziyormus oyle duydum ben sahsen dikkat etmedim

işte o son çıkaracağız 1 kere herkez esas template ine geçsin dediler
o zaman çıkmadı o kutunun kendisi bile gelmedi.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...