Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 evet arkadaşalr baslık anlatıyor zaten bır aylık downloadum nerdeyse evangelıon elfen lıed macross zero gıbı krıtık anımeler var DVD lerde cekmıstım ancak cektıgım wrıter bıle okumuyor ıso buster da kurtaramadı kafayı yıcem 8.5 gb lık verım gıttı kı hayatı verı ıdı yardımlarınızı beklıyorum sımdıden sagolun *!DVD lerı kurcalamaya devam etmeye gıder*[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkfriairs Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 dvd yazıcın miyadını doldurmuş sanıyorum. Eğer kendi yazdığı cd yi okumuyorsa balkondan aşağı uçme eğitimi vermen lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tekrar yazalim defalarca soylenmis olsun zarari yok . kalitesiz medya kullanmayin bunun anlamini dvd nizi takip bole okutamadiginizda anlayacaksiniz ..maxell,tdk,verbatim, ve diger benzer standarttaki markalardan sasmayin ..zaten artik bu medyalar tr ye cok daha ucuz bir sekilde gelmeye basladi ..soruna cevap olacaksa bilemiyorum;arkadasina bu medyalari goturup onda okutmayi dene ve hddye attiginiz medyalari kendi hdd'ne yukle bu bir yol olabilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 TDK ya cektım ılkı bu ıkıncısı ıse wrıter mıyadını odldurmus degıl 3 ay oldu alalı kı dusuk hızlarda yazıyorum sorun cıkmasın dıye kı ısobuster bıle gormedı blank gosterıyo dvd lerı bır suru adama goturdum ınatla okumuyor[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkfriairs Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ozaman bana bir söz hakkı kalmıyor, yoksa sen dvd ye yazdırıyorum diye image olarak kayıt etmiş olabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ıhh catır catır yazdıaldım koydu mcantaya sonra arkadaşta bı koyduk ıhh baska arkda wrıter a koyduk gene okuamdı dedım yazdıgı surucu okur ıhh oda okumadı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkfriairs Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Üzgünüm arkadaşım benden pass... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar