Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD lerım uctu nasıl kurtarılabılır

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşalr baslık anlatıyor zaten bır aylık downloadum nerdeyse evangelıon elfen lıed macross zero gıbı krıtık anımeler var DVD lerde cekmıstım ancak cektıgım wrıter bıle okumuyor ıso buster da kurtaramadı kafayı yıcem 8.5 gb lık verım gıttı kı hayatı verı ıdı yardımlarınızı beklıyorum sımdıden sagolun *!DVD lerı kurcalamaya devam etmeye gıder*[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar yazalim defalarca soylenmis olsun zarari yok . kalitesiz medya kullanmayin bunun anlamini dvd nizi takip bole okutamadiginizda anlayacaksiniz ..maxell,tdk,verbatim, ve diger benzer standarttaki markalardan sasmayin ..zaten artik bu medyalar tr ye cok daha ucuz bir sekilde gelmeye basladi ..soruna cevap olacaksa bilemiyorum;arkadasina bu medyalari goturup onda okutmayi dene ve hddye attiginiz medyalari kendi hdd'ne yukle bu bir yol olabilir[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

TDK ya cektım ılkı bu ıkıncısı ıse wrıter mıyadını odldurmus degıl 3 ay oldu alalı kı dusuk hızlarda yazıyorum sorun cıkmasın dıye kı ısobuster bıle gormedı blank gosterıyo dvd lerı bır suru adama goturdum ınatla okumuyor[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...