Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sizce nasıl olur ortadaki ufak ekranda biticek işler, ama sankı arkadakı çizgiler biraz uyduruk olmuş gibi geldi bana :I[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 evet en dıştaki çizgileri daha yoğun ve ince çizgiler şeklinde yapmayı denersen olabilir. Fena değil.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bende fark ettim pek prof. durmuolar :I bide size sorayım dedim netice aynı çıkıcak gibi :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kocaman ekran varken minicik bir kutu kullanmak niye?[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hem hız açısından ufak ekran yormaz zaten agır bir içeriği olmayacak... o ekran yeter bana...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 çizgileri yatay ve dikey yerine çapraz vesaire yapmayı deniyebilirsin.. bilmiyorum nasıl gidicek ama hoş bir hava katabilir.[signature][hline]"did you see my butt??" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 denemek lazım[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hiz istiyorsan arkasina oyle cizgiler filan koyma.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 o çizgiler içimden gelmişti karalama gibi olur diye düşündümde pek olmadı galba :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Aynı brushla çizmişsin ya hemen hemen hepsini çizgilerin.. ordan doğru bi eğreti durmuş.. yoksa güzel bence.. Bi board marker felan alsan, beyaz kağıda elle çizittirip scan etsen, brush ile çizimin tekdüzeliğinden kutulur mu acaba..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 mantıklıda o teknoloji nerde bizdeee :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 throndor güzel söylüyo. bi de hızlı, karalanmış gibi olucak diye sizin de hızlı hızlı karalamanıza gerek yok. hiç unutmam sene 1996 şafak tavkul ile konuşuyoruz, öyle öğrenciler var ki diyo adamın arkasındaki hız çizgisini hızlı hızlı çiziyolar daha bir hızlı olsun diye demişti. hakeza dövüş oyunlarında tuşlara öküz gibi abanmak daha fazla enerji götürtmez bilardo oynarken yana yana eğilmek topun yönünü değiştirmez. millet çamurlu araba fotoğrafı çekerken fırçayla yerleştiriyo çamurları alooo..[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: horacegoesskiing, 11 Haziran 2005 18:34 tarihinde demiş ki: ....sene 1996 şafak tavkul ile konuşuyoruz... eöh be saol abi. 2 gündür soyadını hatırlamaya çalışıyordum. ilaç gibi.[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 keskinlik farkı var renk derinliği, zenginliği olarak fark var boyut olarak çok fark vark netice: göz yoruyor, hoş ve tam durmuyor. kullanım alanın ise neden o kadar küçük olduğuna anlam veremesem de içeriği bilmediğim için o konuda pek bir şey diyemem. ama o boyuttaki bir tabelada zerre görsel kullanamayacağını kgaranti edebilirim. bir de uzun metinler için de tabelanın dar olması hiç kullanışlı değil, kullanıcıyı bezdirir.. baştan çalış, alternatifler geliştir derim şahsen[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Çizgileri kullanırken sabit bi brush kullanmışsın, yavaş yavaş yüklenirken hepsinin aynı olması dikkatimi çekti. Bi de bence o çizgileri nasıl yaparsan yap yorucu olacakmış gibi bi izlenim yarattı bende. Anca beyaz üzerine gri yormaz gibi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya ortadakı cercevede movie olcak site :) onun için ufak olmaz zorunda... bi film gibi düşünün olayı eğer büyütürsem siteyi kb coşar :O[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar