Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Şimdi bizim apartmanda uydu için 2 tane çanak var ayarlı herbişeyi.Evdede uydu anten için giriş var duvarda,yani receiver alıyoruz ve oraya bağlıyoruz hazır. Yalnız benim anlamadığım şimdi bu receiver meret bilgisayara bağlanıyomuş galiba.Şifre kırılıyomuş bilmemneymiş bunlardan hiç anlamıyorum. (Bikaç sorum olacak,arama yaptım ama sonuçlar benim merak ettiğim şeyle ilgili değildi) Şimdi receiver bilgisayara bağlanırmı,bağlanırsa neişe yarar,kanal şifreleri nasıl kırılır,bu kanallar çanakların gördüğü uyduya bağlı(hotbird zartbird falan) e madem onlara bağlı tek tek kanal şifresimi arıcam,moduül var bide kart var modül neye yarıyo kartı neye yarıyo,tek tek kanal değilde hepsi çat diyemi kırılıyo vesaire vesaire. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim ona göre dijital receiver alıcam.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkfriairs Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Google.com da bu soruların hepsinin yanıtları çoook önceden verildi. Sen lappadanak buraya sormuşsun tabii cevap veren çıkmamış. Google seninle olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 warez içeriğe girer bunlar, kurtadam'a filan bakmayı dene.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bilgisayara bağlanma olayı bi kabloyla oluyordu, telefon olaylarındaki mantık şifreler filan eğer yazılım yüklüyse, kumandadan tuşlayıp giriyosun. açıklamadan sonrası wares giriyor, baya forum var tr de bu konularlar ilgili[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar