SbNN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Lem bugün Erenköy carrefoura gitmiştim tam çıkıyodum bi baktım sirk varmış neyse dedim çıkıtım arabayla(arabayı anam sürüyo) şü sirkin kenarına bi bakıyım dedim(hani belki cins it fln vardır die) bi baktım atlar otluyo taylar fln var ayy ne kadar şirinler fln dedim sonra kafamı biraz sola çevirdim lann büyük bir gövde gördüm ne lamm bu dedim yüzüne doğru bir baktım lemm filmiş meğerse atlarla birlikte otluyodu...Muhahaha koptum lem orada eve gelene kadar güldüm...Ahaa... :) :tebrikz:[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ne guzel egitmi$ler i$te haywani :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Benim 2 sene kadar once kopegim var idi (artik yok böhhü) gunun birinde gezdirirken otlara dalmi$ti yemi$ti sonrada kusmu$tu :) acayip bi durum tabi[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Aslında pek acayip değil thanatos. Kediler ve köpekler mide rahatsızlıklarında rahatlamak için ot yer ve kusarlar. Benimki de yapar arada, normal yani, zaten kusmak için yiyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 eh, filin çatal bıcakla otu kesmesini mi bekliyordun yani :) hmm, ben de yakında otlayan insan görecem.. :-p (bkz: fizban boğaziçinin çimlerinde)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Nefr, 19 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Aslında pek acayip değil thanatos. Kediler ve köpekler mide rahatsızlıklarında rahatlamak için ot yer ve kusarlar. Benimki de yapar arada, normal yani, zaten kusmak için yiyor onu. böhühü ben kopegimi geri istiyorum :([hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 etobur kaplumbaga discovery ye haber ver olay olur :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Nefr, 19 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Aslında pek acayip değil thanatos. Kediler ve köpekler mide rahatsızlıklarında rahatlamak için ot yer ve kusarlar. Benimki de yapar arada, normal yani, zaten kusmak için yiyor onu. avatar süper değişti mi animasyonu yoksa ben yeni mi farkediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Benim kedide sürekli ot yer kusar hehe[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ha buarada bizim kedi kereviz ve kuru fasulye yiyo bunlardan ottan sayılırmı :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 uhah kediler yermi öle şeyler ya yoksa ardeth seninki özel mi :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 helal nasıl olsun nasıl egıtmısler ya hayvanı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 seni yese de biz gülcekmiydik otlara acı biraz[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: metboy, 19 June 2003 19:56 tarihinde demiş ki: uhah kediler yermi öle şeyler ya yoksa ardeth seninki özel mi :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler özel diil salak benim kedi hehe.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 salak ama şirin diosn :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bizim kedi sarımsak sogan felan yiyo kafayı bozmus .[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 zeuz senin kediye bi çilingir sofrası yapalım bi gün[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 benim kedim arı yerdi yazlıkda:D havadaki arıyı yakalayıp yiyodu ehhe pilav yiyodu felan şirin şeylerdi:) benim yılan sadece balık yiyo sinir bişi kıyma felan yemio balıkda canlı olucak:)[hline]Now Whould you like to live whit mee? I'm lazy as man can beee! Aaaaaaaa Aaaaa i'm lazzyy Aaaa AAA don't you want to save meeee? Bu şarkıyı hepimize armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: _NoelBaba_, 19 June 2003 18:06 tarihinde demiş ki: Lem bugün Erenköy carrefoura gitmiştim tam çıkıyodum bi baktım sirk varmış neyse dedim çıkıtım arabayla(arabayı anam sürüyo) şü sirkin kenarına bi bakıyım dedim(hani belki cins it fln vardır die) bi baktım atlar otluyo taylar fln var ayy ne kadar şirinler fln dedim sonra kafamı biraz sola çevirdim lann büyük bir gövde gördüm ne lamm bu dedim yüzüne doğru bir baktım lemm filmiş meğerse atlarla birlikte otluyodu...Muhahaha koptum lem orada eve gelene kadar güldüm...Ahaa... :) :tebrikz:[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! hocam bende gördüm millet hayran hayran bakıyodu[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 walla benim it bayaı bi ot yio ve hic kusmadı.. otoburmudur nedir?[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 anaaa bizim kedi de yiyodu sora kusunca vay öküz bi otu yemeyi bilmio diodum:) puuahuahuaaua[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar