Molto Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Acayip bir problemim var şu ana kadar sadece bir DVD izleyebildim diğerlerinde hata verdi, giriş, tanıtım ve menüye kadar normal ama filme geçerken "TheTV Out port of your display card is not working properly." diye bir hata veriyor filmi izleyemiyorum detaylarında ise "This copy protected disc can not be played when the TV out function is enabled." yazıyor. Asus DVD programı kullanıyorum DVD sürücüm ise Philips. Power DVD de denedim aynı sonuç. Bu arada filmi parçalar halinde izleyebiliyorum yani DVD'nin içine girip parçaları teker teker çalıştırabiliyorum ama o zaman altyazı olmuyor. [Bu mesaj Molto tarafından 07 Haziran 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkfriairs Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 decopa codec pack yükle, onun içinde gelen bsplayer ile izlediğin zaman sorun kalacağını sanmam. Bu arada vlcmedia ise daha sağlıklı izleme olnağı sunar size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar