Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 biosu update ettim partition magici indirdim 39gb olarak görüyor tamam ama sorun şu 1.9 gb kullanılıyor kullanılmayanıda 13 mb olarak görüyor şimdi benim yapmam gereken işlem nedir bunu düzeltmek için?[hline]karga theurgist of The Forsaken -Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 benimde böle bi sorunum war 10gb harddisk 3gb ı filan görünmüyo ama anakartta yeni yani, p4 anakart[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Eno Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Partition ne şu anda? FAT 32 değil mi? değilse partition magic ile fat 32 ye çevir... hatırladığım kadarıyla ayarlarda biraz kasarsan verilerini kurtarabiliyodun bu çevirme işleminde.. Diğer şartlar altında bi sorun olmaması lazım. Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 fat 32 şimdi olay şu bu pc hd yi 2gb gibi bişi olarak görüyor o yüzden bölünemiyor[hline]karga theurgist of The Forsaken Eno Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ya 40gb ın üstünde bios update gerekiyor. senin demin 39gp görmüş... sanırım halen bios un update edilmiş durumda değil... Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 birdaha deniim update i[hline]karga theurgist of The Forsaken Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/9838-cok-oenmli-bir-soruna-acil-yardym-lazym/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım çok öenmli bir soruna acil yardım lazım × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 benimde böle bi sorunum war 10gb harddisk 3gb ı filan görünmüyo ama anakartta yeni yani, p4 anakart[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky
Eno Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Partition ne şu anda? FAT 32 değil mi? değilse partition magic ile fat 32 ye çevir... hatırladığım kadarıyla ayarlarda biraz kasarsan verilerini kurtarabiliyodun bu çevirme işleminde.. Diğer şartlar altında bi sorun olmaması lazım.
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 fat 32 şimdi olay şu bu pc hd yi 2gb gibi bişi olarak görüyor o yüzden bölünemiyor[hline]karga theurgist of The Forsaken Eno Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ya 40gb ın üstünde bios update gerekiyor. senin demin 39gp görmüş... sanırım halen bios un update edilmiş durumda değil... Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 birdaha deniim update i[hline]karga theurgist of The Forsaken Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/9838-cok-oenmli-bir-soruna-acil-yardym-lazym/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım çok öenmli bir soruna acil yardım lazım × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Eno Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ya 40gb ın üstünde bios update gerekiyor. senin demin 39gp görmüş... sanırım halen bios un update edilmiş durumda değil...
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 birdaha deniim update i[hline]karga theurgist of The Forsaken Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/9838-cok-oenmli-bir-soruna-acil-yardym-lazym/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım çok öenmli bir soruna acil yardım lazım × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar