Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bağlantı hızım çok yavaş

Dogbert

Öne çıkan mesajlar

kısa kesicem bağlantım çok yavaş son 4-5 gündür(dl 0,01 kb per second) adsl 256 kullanıyorum.telekom la ilgili bir sorun yok,iki ayrı modem denedim modemde sorun yok,virüs ve spybot taraması yaptım sonuç aynı,antivirüs programını kapadım yine aynı windows firewall u kapadım yine aynı sonuç.proxy kullanmıyorum.sorun ne olabilir?bi yardım edin bana[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

hattımı ölçtürdüm telekomla ilgili bir sorun yok.sistemde bir sorun varsa bile ne gibi bi sorun olabilir ki?ha bide modem usb den bağlı network kartım yok bu sorun olur mu?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

bak bazı sitelerde genelde prono reklamı veren vs vs vs gibi sitelerden bilgisayarına acaip bir program yukleniyor ve silemiyorsun hatta soyle soylim sildim sanıyorsun ama gitmiyor.Bu internetin ağzına zıcıyor.Bendede oyleydi bir ara dedim hatta kesin 0 ile çekicek die :D çaresi var adware 7.0 ı yukle o spawnları temizliyor sonra bir resrart at düzelir.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
Sosyal ağlarda paylaş

bi $ey yapmana gereq yoq arkada$ım Türk telekom'un açıklaması ;
said:
256k internet kalkıcak aynı fiyaT ile yerine 512K internet getirilecek bunun çali$maları ba$ladı.. İnternette biraz aksaklıklar olabilir..

demiştir..[signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz
Mailim | [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...