Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows XP Service Pack 2 (TR) Nasıl yükleyecem?

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Ben böyle internet explorerdan yüklemek yerine, "bilmemne.exe" diye bir dosyadan çift tıklayarak yüklemek istiyorum. CD'ye alıp saklayacam yani format arkasında lazım oluyor. Nerden indirebilirim? Forumlarda vardı ama ingilizcesi var hiç bir işime yaramaz. Bulamıyorum delircem[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler arthur. Zagg sen ne diyorsun hala ya... Okumadan cevap atanları toptan banlamak gerek. Abi zaten yakındığım şey o yani. Neyse. Şu anda yüklüyor trojanlardan o kadar yavaş yüklüyor ki deli olmamak elde değil. 14 saat diyor resmen ya... Tövbe tövbe....[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 10 Haziran 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=049c9dbe-3b8e-4f30-8245-9e368d3cdb5a&displaylang=tr

Karpuz gibilerinide soğusun diye boğazdan sallamak lazım sıcak havada bir şeye benzemiyor...

[Bu mesaj Zagg tarafından 10 Haziran 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]

off fecı lafı koydugunu sanıosun dımı drıect download lınkıyle offf anam yannız bır sorun var ılkı paket 280 kusur mb ıkıcısı ıse

Bu kurulum paketi, BT uzmanlarının paketi bir ağdaki birden çok bilgisayara yükleyecek ve kuracak şekilde şekilde tasarlanmıştır. Tek bir bilgisayarı güncelleştirmek istiyorsanız, lütfen Windows Update sitesini ziyaret edin.

lafı yanı adamın aradıgı bu degıl sırf laf sokmak ıcın aramıssın okumadan dırek pastlemıssın buraya kendın rezıl olucan ehehehe :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 11 Haziran 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
Viktor yazmama gerek yok ama benimki rezillkse seninki yalakalık konumundadır..

eheuehu ıkınızıde tanımam etmem kıme yalakalık edıcem sadece okumadan topıc e cevap yazmış bıde dalga gecer gıbı alakasız lınk verıp laf sokmaya calısmıssın komık olmus onu yazdım :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...