Cafein Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Müziksever patiler, Hatun kahrına, him albümlerini indirirkene(Ne buluyorlar anlamıyorum, o herif gay- hayır biseksüel diye kavga ettiğimi bilirim) arada bu "And Love Said No" isimli şarkıya rastgeldim. Bu bir single falan mı? Bildiğim kadarıyla hiçbir albümün bünyesinde yer almıyor... Yoksa bende mi körlük başladı? Aman derdime bir çare. Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 2004 yılında aynı adlı çıkan albümün ilk parçası o dediğin.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 haaa iyi de sitelerinde görmedim ben öyle bir şey... Çekecek bir albüm daha çıktı iyi mi, ne buluyor bu kızlar Himde anlamıyorum.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 HIM sevmeyen kız çok az gördüm ben , hepsi melankolik takılıyo , o yüzden :P bende yok o albüm , alla alla...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 he yaav hemide hepsi...bi tane sevmeyen gorsem dişimi kırcammmm..(huleyn şimdi biri cıkıp ben sevmiom kızım hadi kır dişini fln die geyik yapmasın =)))))) ehuhe[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Yauv HIM gay değil arkadaşım. Yauv ilerleyin yauv.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 and love said no-best of him tarzında bi albüm sadece ek olarak 1-2 tane mi ne yeni parça var, dert edilcek bişi değil yane.[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar