ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Yok arkadas kafayı yicem bi tek internet cafede oynuyabiliodum buuk emeklerle yukledim Rise of Nationsu amaaaaa mouse silik dolanıyo ole tam cıkmıyo nedeni nedir OpenGL'e bi bak dediler ama hersey normal gozukuyo bunu bilgisayar oyuncakları bolumune yazdım cwp alamadım bi de burdan denesem ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 mouse optic mi[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bende eskiden simcity4 oynarken oluyodu, p3 500 du simdi 94 1.5k ve hicbi problem yok bence processorda da olabilir[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ya simcity4'te de oluyodu imposible creatures'de de oluyodu ... Mr. Media optik deil normal maus .. Sinys yav makina p4 1.7 gforce 2 bisi ben de akıl erdiremedim cunku fena bi kaput deildir yani arklarıma hava attııım bile olurdu :lol: onun dısında dediim gibi net cafe'ye sordum OpenGL'e bak dediler onda da bisi yok hic birsey annamıs deilim ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 sintis sorry adını da yannıs yazmısım :D[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar