Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik İstanbul Paintball v.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ve sonunda yil bitti
organizasyonlara start verdik

ada gezisinden once veya sonra burda belirleyecegimiz bir tarihte cikiyoruz operasyona.

Ankaradakilerden neyimiz eksik?ciksin 10 20 kisi eglenelim birbirimizi vuralim canimiz yansin.

gerekli bilgiler su topiclerde...
http://forum.paticik.com/view.php?id=87375 --organizayson asamasi

http://forum.paticik.com/view.php?id=88534 -- depistikten sonra[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
cok guzelde iste eski topicler sanırım resimler cikmamis fln fisttan.[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Mesaj tarihi:
yapalım yapmasına da tuzlaya kasmayalım taxim meydana yürüyerek 10Dk. paintball sahası var.
hyatt otelinin orada.[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
Mesaj tarihi:
hmm benim icin farketmez ama ben burdaki adamlari taniyorum ulasimda sorun degil 45dakkada ordayiz ama taksimi ayarlarsaniz hereksde orayi isterse gelirim ben.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
taksim'de itü mühendis evi'nin arkasında ama çok pahalı :D hazırlıktayken yapalım dedikte geri dönmştük :D[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Mesaj tarihi:
evet mühendishane'nin arkasında bu arada çıkışta bide yemek yeriz mühendishanede.
bu arada mühendishane benden sorulur :lol:[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005
Mesaj tarihi:
yeterli adam cikarsa ben tuzladakinin su anki fiaytini ulasimi vs sini ayrintisiyla ogrenip yazacam karsilastiririz.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
*!istanbulda oturmadığına bir kez daha lanet eder*[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

Mesaj tarihi:
yaw 15-25 arasi bisey yapariz adam ciksin once
uygun bir tarih elbet cikar.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bence en kısa zamanda organizasyon kesinleşir, program ile bir sticky topic açılırsa güzelce organize oluruz....[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005
  • Yeni Oluştur...