scheize Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 beslenme uzmani ariniyooooo!! :-P[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 sindirimi bosver sen..cig etin tadı iidir..denemeyenler cok ince kesilmis soslu sekilde bazı yerlerde var.yiyin-cosun:)[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bu ne gereksiz bir konudur yaa!!![hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 etin sindirimi zordur..[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Yamyam misiniz be? Ne cig eti..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 cig kofteye bayilirim :) ozellikle cig inegol kofte 1 kg olsa hepsini 10dk icinde tuketirim acayip gusel bi$i[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 pişmiş etin sindirimi daha kolaydır. Apandis denilen organımız teorilere göre eskiden daha uzundu (şimdi parmak kadar) ve ve burada da sindirim yapılıyordu. Bunun nedeni eskiden çiğ et yenmesi. Çiğ et zor sindirildiği için daha uzun bir sindirim kanalı(yani daha uzun süre sindirim) gerekiyordu. Sonradan insanlar pişmiş et yemeyi artırınca burası giderek küçüldü ve işe yaramaz bir hale geldi. Apandis in eskiden selülöz sindirdiğini söyleyenler de var ama üstteki daha mantıklı geldi. Kısaca çiğ et hem sağlık hem sindirim açısından pişmiş etten daha kötü.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 çiğ etin kaç derecede olduğuna bağlı enzimlerin en verimli çalıştığı sıcaklıkta olması lazım ne diom lan ben çiğ köfte rlz[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Çiğ etin içindeki hastalıklar ve kurtlar olduğunu unutmayın pişmeden ölmez bunnar Çiğ etin sindirimi zordur ama daha zor sindirimi olan şey Otlardır ve sanırım en zor sindirilen şey proteinmiydi oydu galiba bide bitki kabukları çok zor sindirilir Genede tatı güzeldir çiğğ kıymanın felan hehe küçükken çok severdim çiğ kıyma içindeki o ekmekleri yemeyi:) bi hoş tadı oluo En güzeli çiğköfte ama off canım çekdi şimdi yicekdin acı acı ohhsss yanında ayran fenada olmaz[hline]Now Whould you like to live whit mee? I'm lazy as man can beee! Aaaaaaaa Aaaaa i'm lazzyy Aaaa AAA don't you want to save meeee? Bu şarkıyı hepimize armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Chemical, 19 June 2003 21:51 tarihinde demiş ki: Çiğ etin içindeki hastalıklar ve kurtlar olduğunu unutmayın pişmeden ölmez bunnar Çiğ etin sindirimi zordur ama daha zor sindirimi olan şey Otlardır ve sanırım en zor sindirilen şey proteinmiydi oydu galiba bide bitki kabukları çok zor sindirilir Genede tatı güzeldir çiğğ kıymanın felan hehe küçükken çok severdim çiğ kıyma içindeki o ekmekleri yemeyi:) bi hoş tadı oluo En güzeli çiğköfte ama off canım çekdi şimdi yicekdin acı acı ohhsss yanında ayran fenada olmaz[hline]Now Whould you like to live whit mee? I'm lazy as man can beee! Aaaaaaaa Aaaaa i'm lazzyy Aaaa AAA don't you want to save meeee? Bu şarkıyı hepimize armağan ediyorum lan canımı istettin çiğ köfte saat 9 30 varmıdır acaba kalmışmıdır gitsemmi[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Hah evet protein di o dimi:) Yılanlar sadece proteinleri parçalabiliyo çünkü kendi zehirleri sadece protein zehirlenmemek için parçalaması gerekio İnsanın ne olduğu belli diil abi otobur diiliz ot yiyince motoru bozuoz et de yiyince çiğ ondada motoru bozuoz bi gabiriz yani:)[hline]Now Whould you like to live whit mee? I'm lazy as man can beee! Aaaaaaaa Aaaaa i'm lazzyy Aaaa AAA don't you want to save meeee? Bu şarkıyı hepimize armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yanılş hatırlıyormuşum demek ki. Bana mantıklı gelmişti ama :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 hahaha taam konudan konuya atlıyalım o zmn : Pekii fil cig et yerse mi , pişmiş et yerse mi daha cabuk alışır hadi bakalım ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 abi cig etin sindirimi kolaysa yicekmisin yani ? :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ne alaka abi şimdi[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar