NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 geçen gördüm mükemmel bi ikili olmuş :) bi de bi şi dikkatimi çekti bu tür programlarda bi hikayeyi tekrar tekrar (20 kez falan ) oyuncuları deiştirip yayınlıyolar .yoksa bana mı öyle geldi..??[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-WarCraft Frozen Throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 saadettin teksoyun suratına baka baka yerlerde yuvarlanıp karnıma gülmekten kramp girmesine bile değmeyecek derecede gereksiz bir program[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 eheh cüneyt arkın şeytana uçan tekme atar artık.... bu arada kanal7 de geçen bi prog izledim.adamlar şeytanı yapmış.ama ne şeytan.deri ceketli,güneş gözlüklü, imaj yapmış bi şeytan.yaklaşık yarım saat gülme krizine girdim.[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 izlemedim, izlememde bişeyde kaybetmem sanırım :)[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: codename_curse, 11 Haziran 2005 09:55 tarihinde demiş ki: saadettin teksoyun suratına baka baka yerlerde yuvarlanıp karnıma gülmekten kramp girmesine bile değmeyecek derecede gereksiz bir program ne güzel gülmüşsün işte nesi gereksiz :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ya duyan var mı bilmiorm ama Saadettin Teksot sırların Efendisi adı altında bir program yapacakmış..reklamında Sırların Efendisi yazısını Yüzüklerin Efendisi fontlarıyla yazmışlardı yarıldım orada:D[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 lol.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar