Slat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Lsass.exe sorunundan kurtuldum derken bilgisayar malesef kontrolden çıktı.. Şöyle açıklayayım... Şimdi gayet güzel nette dolaşırken birden internet çalışmamaya başlıyor.. Herhangi bir linke tıklıyorum hiçbirşey olmuyor.. Blank sayfa bile çıkmıyor yani.. Neyse restart atayım diyorum ama oturumu kapat, restart yapmam hiçbir işe yaramıyor.. Restart atmıyor, shıt down etmiyor.. Mecburen düğmeden kapatıyorum.. E durum böyle olunca bilg. iyice folloş oluyor malesef... Bi de windows uptade ediyorum ama o da %55'te takıldı allahın belası... Lütfen bu konuda yardımcı olursanız beni çok mutlu edeceksiniz.. Edit: En önemli sorunu unutmuşum.. Ctrl+alt+del yapmama rağmen o açılan pencere (adını hatırlamıom şimdi kafa bi dünya) açılmıyor.. Vurucam bira şişesini şimdi monitörün kafasına.. [signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 10 Haziran 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Slat tarafından 10 Haziran 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bi format paklar derim sonra direk antivrüs kur daha sonra nete gir[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Lütfen format harici tavsiye verin.. Hayatta uğraşamam formatla + bir sürü yedeklemem gereken dosya var...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla benimde vardı 6-7 cd yedek aldım attım formatı inan bana rahatlıyosun[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 firefox yukleyip dene bi de. ama arkadasin dedigi gibi o sistem gidici.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Arkadaşım firefox.exe'nin kendisi bizzat bozuldu.. Sildim o yüzden.. Zaten o daha feciydi paso bilg. falan donuyordu.. Edit: Şimdi registry mechanic çektim 238 hata buldu.. Gene de sapıtıyo bilg. düzelmedi hala.. Hatta şu an acaip sesler geliyo aletten korkuyorum.. eşhedü... [signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 10 Haziran 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ekranın başındaa çaresiz bekliorum Beklioorrrm ama düzelmeyecek bilyorummm I like working XPs and i cannot lie You other paticik users cant deny When u see a comp with itty bitty cpu And a square thing in ur face You get sprung neyse ben yatiim.. Yemişim bilgisayarıda çalışmasın yani.. yaz geldi zaten.. zauh[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Windows Update'den diğer hepsini iptal edip sadece Kötü Program Temizleme Aracı adlı yamayı indirmeyi dene eğer bunu indirip kurarbilirse problemin büyük olasılıkla çözülür.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hitman Pro diye bi program var. Birde bunu dene. Bu program ortada spy virus filan birakmiyor. Eger bu da fayda etmezse format gerekli derim.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 task managerden 4 tane svchost.exe olup olmadigini kontrol et,eger yok ise firefox ile nette gezinebilirsin(IE nin baska bi sorunu,kullandigi svchost user type farkli)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ad-aware scan yap anti virüs scan yap güncellemeleri yap soru hala çözülmüyosa format at,en son bilgisayara bişey yükledinmi tehlikeli olabilecek,internetten bişey indirdinmi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bende de benzer sorunlar vardı istanbulda dolasmadıgım tamirci kalmadı.Herkes format at dio du formattan bi sure sonra gene aynı seyler oluyodu en son ortaya cıktıki hard disk hatalı uretilmis dolayısıyla ne yapsam bi sure sonra hard disk bunları karıstırıyor bilgisayar bozuluyormus.Hard diski yolladık bu bozuk diye firmaya 1.5 ay incelediler sonra ewt bu bozukmus dediler yenisini verdiler.[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Leath, 10 Haziran 2005 10:34 tarihinde demiş ki: task managerden 4 tane svchost.exe olup olmadigini kontrol et,eger yok ise firefox ile nette gezinebilirsin(IE nin baska bi sorunu,kullandigi svchost user type farkli) Hoca task manager açılmıyor ki??[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kır bnce...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: AzureSlayer, 10 Haziran 2005 10:45 tarihinde demiş ki: bende de benzer sorunlar vardı istanbulda dolasmadıgım tamirci kalmadı.Herkes format at dio du formattan bi sure sonra gene aynı seyler oluyodu en son ortaya cıktıki hard disk hatalı uretilmis dolayısıyla ne yapsam bi sure sonra hard disk bunları karıstırıyor bilgisayar bozuluyormus.Hard diski yolladık bu bozuk diye firmaya 1.5 ay incelediler sonra ewt bu bozukmus dediler yenisini verdiler. Bozuk üretim olduğunu sanmıyorum 4-5 yıllık sonuçta.. Bozuk olsa çok önceden anlaşılırdı.. said: -Mandrake-, 10 Haziran 2005 10:43 tarihinde demiş ki: ad-aware scan yap anti virüs scan yap güncellemeleri yap soru hala çözülmüyosa format at,en son bilgisayara bişey yükledinmi tehlikeli olabilecek,internetten bişey indirdinmi düşün Hepsini yaptım gene tık yok.. said: Murk, 10 Haziran 2005 02:33 tarihinde demiş ki: Windows Update'den diğer hepsini iptal edip sadece Kötü Program Temizleme Aracı adlı yamayı indirmeyi dene eğer bunu indirip kurarbilirse problemin büyük olasılıkla çözülür. Onu indirdim daha önceden ama fayda etmedi gene..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 isletim sistemini safe mode de acmayi denedinmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bvir de microsoft spyware var giant adı o da olmazsa windows cd'sini tak başlangıçta boot et tamir ettir işletim sistemini, düzelir büyük ihtimalle[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kırmadınmı hala ?[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: KucukHusamettin, 10 Haziran 2005 16:22 tarihinde demiş ki: bvir de microsoft spyware var giant adı o da olmazsa windows cd'sini tak başlangıçta boot et tamir ettir işletim sistemini, düzelir büyük ihtimalle microsoft antspyware'i de denedim.. Herhalde son çare olarak boot etmek kaldı... said: Leath, 10 Haziran 2005 16:20 tarihinde demiş ki: isletim sistemini safe mode de acmayi denedinmi? denedim[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 walla arkadaşım aynı Lsass.exe ve sonrasında network kitlenmesi ve ie kıtlığı olayı bizdede vardı. Bu hani xpye restart atan virus w2k üzerinde böle bir etki yapmıştı. Şuanda tam update kodunu hatırlıyamıcam ama virusu kesin burdan hatılıyan vardır onun için çıkan yamayı indirince geçmişti. Ama tabi sistem w2k deil ise bilemicem![signature][hline] Ayda en az 24$ kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hatırlarsan süper olur valla..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Walla Microsoftun sitesinden bulamadımda bende bir cdde kayıtlıydı siteme aktardım Buradan indirebilirsin. Ama bunu kuraraken 2 kurala uyman gerekiyor 1 yukelmeden önce en az service pack 2 in yukulu olması ve kurarken hiç internet bağlantın olmaması çünkü internete bağlı olursan sen temizlediğin anda tekrardan giriyor :)[signature][hline] Ayda en az 24$ kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Saolasın ama service pack 2'yi yükleyemiyorum orj olmadığı için...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 W2k da service packte sorun çıkmaz! Eminmisin orjinallikle ilgili bir sorun olduğuna belki elindeki ing versiyon için olan service packtir sistem tr dir yada tam tersi . Bende ki w2kda orjinal deildi ama service pack 4 bile yukledim :)[signature][hline] Ayda en az 24$ kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar