Syman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Jedi olmak için 6 branch 'ın 5 ini açtım ama son Branch'i . Combat Prowess Master'ın 'Melee Accuraccy' kutusunu bir ay oldu bekliyorum..toplam orada 1.4 milyon FS puanı birikti... ayrica Enhanced Reflex Master da da 700k Fs puan var Oradaki 2 Branch için bile görev çkmadı..... Ne yapmam lazım .Bu adamlar oglum senden Jedi olmaz sen BH kal mı diyorlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 şimdi ben tam anlamadım sen 6 phase i de bitirdinde combat prowness ı mı masterlamak istiyorsun ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hayir masterlamak istiom ama son branch için gorev alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 su an 1. phase e yeni girdik melee acc. 3. phase de her phase 3 hafta suruyo. yani 5-6 hafta beklicen.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Yani 4 hafta doldu ama Sargullionun bana son gorevi vermesi için 1-2 haftam daha var.He birde yanlışlıka Sense için gorev aldum ama medic ve scout puanı toplamaya nietim yok bi terslik olmaz dimi?? [Bu mesaj Syman tarafından 11 Haziran 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 eğer bir phase de görev alırsan,başka görev alamazsin bu kadar basit.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ama ben görevi bikaç gün önce yanlışlıkla aldım(1 ay bekledikten sonra melee accuracy için)Ben bu görevi atamam mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 diğer phase i bekleyeceksin o zaman.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar