Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anakartıma çay döküldü!!

Solkirans

Öne çıkan mesajlar

kim tahmin ederki çayın dökülebileceğini gelçi herşeyi kullanıcı hatası diyip sıvıştırırlar ama.

mesela kasa açıkken rami köpek yese garanti kapsamında olur mu?

sormak lazım[signature][hline]açımm açç
Msn adresim
karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi eski anakartın çipseti neydi,yeni anakartın çipseti ne?eğer farklıysa bundan olabilir,çipset sürücüleri vb.yüklenmemiştir.Ama yeni anakart takılırken hdd ye format atılması en sağlıklı yoldur.
hdd ni niye 2 ye bölmedin daha evvel.Müzik parçalarını 2 bölümde tutar C yide rahat rahat formatlardın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya anakart aynı anakart hiçbi fark yok chipset falan hepsi aynı zaten yeni anakartı takarken formatladım pcyi şimdi hala kasıo mesela c++ yüklüom açmıor o derece visual studioyu yuklemio ama aynı cd p2 makinada yuklenio (bu arada deney kontrollu olsun diye cdromumu soküp p2 makinaya taktım ole denedim yukledi :D)[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Sosyal ağlarda paylaş

hdd ye format attım diyorsun,windowsu kurdun çipset sürücülerini yükledin diyelim dma açıkmı?dma açık değilse bu performansı etkiler .Aklıma gelen son şeyse diğer parçalarında zarar görme olasılığı.
cd-rom sorunları kablodanda olabilir.Mesela benim writerda udma kablo takılı olmadığı için hata veriyordu,birde hdd ile cd-rom aynı kabloda ise master slave sorunu olabilir.
Bunlar genel çözümler ama senin bunları atlamış olmanda biraz zor gibime geliyor,klay gelsin.Umarım biran evvel çözersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...