Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anakartıma çay döküldü!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sen anakarta Cayı bu sefer caydanlıkla dokmelısın.. Bardakla dökünce anakartı iyi vermiyorlarmıs... ( lol )

anakarta çay dökülüyor garanti kapsamına giriyor olacak iş değil. ( Burası Tr )

[Bu mesaj Tommy_Corte tarafından 10 Haziran 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şimdi eski anakartın çipseti neydi,yeni anakartın çipseti ne?eğer farklıysa bundan olabilir,çipset sürücüleri vb.yüklenmemiştir.Ama yeni anakart takılırken hdd ye format atılması en sağlıklı yoldur.
hdd ni niye 2 ye bölmedin daha evvel.Müzik parçalarını 2 bölümde tutar C yide rahat rahat formatlardın.
Mesaj tarihi:
Ya anakart aynı anakart hiçbi fark yok chipset falan hepsi aynı zaten yeni anakartı takarken formatladım pcyi şimdi hala kasıo mesela c++ yüklüom açmıor o derece visual studioyu yuklemio ama aynı cd p2 makinada yuklenio (bu arada deney kontrollu olsun diye cdromumu soküp p2 makinaya taktım ole denedim yukledi :D)[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Mesaj tarihi:
çay dokulmus artık ta işin komik tarafı ana kart garanti kapsamında tekrardan yapılıp geri geliyor ama makina eski performansını kaybediyorki eskisinde 256 ram varken şimdi 512 ram asıl beni gulduren olay o. :)[signature][hline]S.E.N.
Mesaj tarihi:
hdd ye format attım diyorsun,windowsu kurdun çipset sürücülerini yükledin diyelim dma açıkmı?dma açık değilse bu performansı etkiler .Aklıma gelen son şeyse diğer parçalarında zarar görme olasılığı.
cd-rom sorunları kablodanda olabilir.Mesela benim writerda udma kablo takılı olmadığı için hata veriyordu,birde hdd ile cd-rom aynı kabloda ise master slave sorunu olabilir.
Bunlar genel çözümler ama senin bunları atlamış olmanda biraz zor gibime geliyor,klay gelsin.Umarım biran evvel çözersin.
  • Yeni Oluştur...