kath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Başlıktan da anlaşılabilicegi gibi gw accountumu satmak istiyorum almak isteyen arkadaşlar bana ulaşırlarsa uygun bi fiyatta anlaşabiliriz.. Account içinde 20 lvl Necro-warior var [oyunda max lvl 20] Accounta sahip olmak isteyenlar öms ile bana ulaşsınlar lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Sanki 20 olmak emek istiyomuş gibi.[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Boxla beraber mi geliyo 20 lvl ? Tabiki emek istiyor ..[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 arkadaşım evet box la beraber geliyor :)[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yani?[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Neden insanlar gereksiz yorumlar yapmayı bu kadar severler? 20 lvl bi karakter yapmak ve o kadr missionu geçip bütün haritayı geçmek benim vaktimi emegimi aldıgına göre bunu belirtmek istedim belirtmesemiydim yani? Herneyse ömslere cevap verdim herkese iyi günler..[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Henüz satılmadı ilgilenenlerin haberi olsun ^[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Account hala elimde ilgilenen arkadaşların bilgisine..[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar