skulltrace Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 arkadaşlar exp kaybetmeden buff çılar bizi nası kaldıracak abi taş maş gerekiyomuş bi yardım edin bu arada bana kurnaz dienlere selam cd key buldum onlar kendi dertlerine yansınlar yaşasın beleş
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 (bkz: http://forum.paticik.com/view.php?id=122382)[signature][hline]Name: CaNNi ------------ AbuzErliBaklava lvl: 55++----------------- 33 Class: Rogue-Assassin-- paper mage Race: El Morad---------- el morad Server: Beramus---------beramus
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 buffer denmio onlara resser denio bakmak zor geldiyse söliim ayrıca abi exp kaybetmeme gibi bi durum yok sadece oranlar düsüo[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=118092 Konu : Resslenmek nedir? Kimler, kaç taşa ölüleri canlandırabilir? Bu postu oku...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yuh fatih yuh. Öyle bi yazmışsın ki bi an tüylerim ürperdi. O_o ben gideyim bi namaz kılayım.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 zuahaha hort.. :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Schweppes Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Abi bizde assasian var neden nowa atamiyoruz? :D[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Resser gelse bile exp gidiyo ama az gidiyo yani %4 gittiği yerde %1 kadar gidiyo ;)
Öne çıkan mesajlar