dunno Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya ben arkadaslarimla hep farklı ozellikleri icin iyi anlasırım birinin komikligini severim mesela baska birinin samimiligini dierinin durustluunu fln ama kimsenin tum kavramları super biri olmasını beklemem. cou kişide cok begendiim yonleri de olsa bana uymian seyler vardır cunku... . ama iste zor olan sevdigim yonlerinin ve sevmediklerinin uyumu, dengesi. sevdigim ozellikleri air basmali. cok sevdigim bi insanda ne tarafin ustun oldugunu anlamaya calısıyorum ve uzuyo bu beni.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 eğer çok seviyorsan, o insanın sevdiğin özellikleri ağır basmış olmaz mı?eğer sevmediğin yönleri ağır basmış olsaydı,sevmezdin zaten.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kimse kusursuz değildir :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hepsinin bi arada ve daha fazlasının oldugu bi dostum var ve ben bütün bencilligimle onu kimseyle paylasmak istemiyorum :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 mesajını okuduktan sonra söle bi soru sordum kendime yani...[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar