Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahaneler

vasortflam

Öne çıkan mesajlar

Topluca gittiğimiz bir yerde içkinin etkisiyle hoşlandığım bir kıza ''seni seviyorum!'' diyerek sarıldım , o beni ''sen sarhoşsun otur yerine diyerek'' geri çevirdi...
Sonradan konuştuğumuz zaman reddetmesini nesnel
sebeplere dayatmak için binbir türlü bahane uydurdu. Burada asıl sorunum reddedilmek değil , reddeden kızların tümünün aptal bahanelerle karşımıza gelmesidir. Bana da sebep olarak sen herkesin önünde bana ilan-aşk ettin olmaz! dedi. Neden kızlar ''istemiyorum olmaz!'' demektense ; sen böyle böyle yaptın o yüzden olmaz bak sen böyle yapmasaydın olurdu falan tipi şeyleri önümüze atarlar??
Bir de arkadaşımın yaşadığı bir olayı örnek vereyim; arkadaşım benim yakın bi arkadaşıma aşık , kıza açıldı ama onu reddetti ve sebep neydi sizce? İlk dönem teklif etseydin olurdu şimdi olmaz!!! :S
Belki de bizi kırmamak için yapıyorlar , belki de bizim iyiliğimiz için ama bu sebeplerin yapmacık uydurma sebepler oldugunu herkes anlayabilir... Neden bu yola basvuruyorlar???[signature][hline]Doğacak güneş gibi halkın kara yazgısının üstüne
Doğacak güneş gibi karanlığın ortasına sesimiz
Yumruklar dalgalanıyor göklerde
Kızıl bantlı şehitlerimizle...
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen dogal bi sekilde gelisince aslında insan anlıyo gercekten karsısındaki bahane mi yapıyo yoksa dogruyu mu soyluyor, bana dun oldu sahsen. Bilmiyorum bazen de gercek olabilir bazen cok da paranoyak olmamak lazım...

Edit: mesaj cok uzundu alakasızdı kırptım

[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru

[Bu mesaj Venator tarafından 11 Haziran 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Venator tarafından 11 Haziran 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla senlen çıkmayı reddedikten sonraki her kelime bahane gelir artık[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...