Kurt Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya myko da recocnise report u yapacam yolu bulamıyorum usko da yaptım ama nerde gittimi unuttum bile biri yardım cı olabilimi hangi sehireden gidecez[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 up :([signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yaw kimse yapmadıı recocnise report questini forumda ya nerden ggidildini yazın bi lutfen[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
xcharm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Arama yerınden arasan yada Yeni baslayanlar için kısıma baksan bulursun. Bütün görevler[signature][hline]Name : xCharm Nation: Priest Race : EL Morad Job : Buffer/Heal LvL : 62 cLan : FiRe Server: ARES
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya arkadasım ben quest nedir kimden alırım gorevi diye sormuyorum 110,410 na nerden gidebilirim diye soruyorum hangi sehirden yola çıkayım die soruyorum once yazdımı bi oku sora link fln at[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
cronos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 karus olsan tarif ederdim ama sen sanırım insan sın ama orc için breth ten bellua ya gidiyon oradanda eslant gate gidiyon ee gerisi içinde tabanvayı kullanıyon
Öne çıkan mesajlar